ads Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Witam po raz pierwszy. Chciałem złożyć wniosek ale strona http://www.dvlottery.state.gov/ nie działa. Nie wiem czy to wina komputera czy kłopoty u nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania j. Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 serwery mogą nie dawać rady... bo już mało czasu zostało... trzeba próbować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ads Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 serwery mogą nie dawać rady... bo już mało czasu zostało... trzeba próbować... Dziękuję za odpowiedź, rozumiem, że i u ciebie też nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ads Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 W instrukcji wspominają o - minimum - Internet explorer 7. Mogę skorzystać z przeglądarek: - Opera - Google Chrome - Mozilla Firefox - internet explorer 6 Mam nadzieję, że to nie wina przeglądarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Dziękuję za odpowiedź, rozumiem, że i u ciebie też nie działa Dziala bez najmniejszego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikun Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 u mnie nie działa, przed ostatni dzień zgłoszeń i serwery sa obciążone po prostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ads Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Dziala bez najmniejszego problemu. No to jestem w ... na drugim komputerze - gdzie zainstalowany jest Internet Explorer 9 - też ta strona nie działa, tj. http://www.dvlottery.state.gov/ i http://www.dvlottery.state.gov/esc/ gdzie sprawdza się też nie działa Wina sieci a może coś innego może macie jakieś sugestie. ----------- W międzyczasie pojawił się kolejny post, który potwierdził to co u mnie. Pozostaje tylko klikać odśwież i czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 U mnie działa i na Mozilli i na Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4r0 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 U mnie działa szybko i bez problemów na firefoxie, ale wchodzę z USA. Może swoich wpuszczają w pierwszej kolejności - spróbuj proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ads Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Już Działa. Prawie 2 godziny próbowałem. Nie zostawiajcie nic na ostatnią godzinę. Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkim. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli moderatorzy uznają, że ten wpis nie jest potrzebny i zaśmieca forum, proszę usunąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.