Przemo20 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Mam pytanie jeżeli będę ubiegał się o GC poprzez losowanie, czy ma to wpływ na późniejsze aplikowanie o wizę B2?
sly6 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Ma wplyw ale Twoja rozmowa,po co lecisz do USA,do kogo wiele razy juz to bylo poruszany na forum i dobrze poczytaj o tym teraz wybor nalezy do Ciebie co zrobisz
Przemo20 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 chyba już nie ma różnicy bo w tamtym roku jak nie dostałem B2 to wysłałem zgłoszenie na loterie o GC. teraz moja droga do USA została w pewnym stopniu zamknięta. szkoda Dziękuję za szybka odpowiedz.
sly6 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 w pewnym stopniu to sie duzooo mylisz ale to Twoja sprawa oraz zycie tak naprawde to odpowiedz sobie sam ,po chcesz leciec do USA,do kogo,nie wyjdzie teraz z wiza ale za 2-3 razem wyjdzie nie masz zamknietej drogi do USA a to juz jest duzooooo... wiec czy wyslales zgloszenie lub tez nie to masz przekonac Konsula ze wrocisz z USA ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.