Przemo20 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Mam pytanie jeżeli będę ubiegał się o GC poprzez losowanie, czy ma to wpływ na późniejsze aplikowanie o wizę B2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Ma wplyw ale Twoja rozmowa,po co lecisz do USA,do kogo wiele razy juz to bylo poruszany na forum i dobrze poczytaj o tym teraz wybor nalezy do Ciebie co zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo20 Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 chyba już nie ma różnicy bo w tamtym roku jak nie dostałem B2 to wysłałem zgłoszenie na loterie o GC. teraz moja droga do USA została w pewnym stopniu zamknięta. szkoda Dziękuję za szybka odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 w pewnym stopniu to sie duzooo mylisz ale to Twoja sprawa oraz zycie tak naprawde to odpowiedz sobie sam ,po chcesz leciec do USA,do kogo,nie wyjdzie teraz z wiza ale za 2-3 razem wyjdzie nie masz zamknietej drogi do USA a to juz jest duzooooo... wiec czy wyslales zgloszenie lub tez nie to masz przekonac Konsula ze wrocisz z USA .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.