rynr Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Na stronie BTC nie ma nic na ten temat, a może ktoś się orientuje?
grzesiekpat Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 Dzisiaj wysłałem maila w tej sprawie Koleżanka była dwa lata temu i bardzo sobie chwaliła ja również byłbym zainteresowany wyjazdem w to miejsce w najblizsze wakacje, także jeśli ktoś wie coś na ten temat, to czekam na informację
feniks_01 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 Witam. Pytałem o to kilka dni temu. Quad Graphics zostały zabronione :/ Również słyszałem fajne opinie i myslalem,ze na pierwszy wyjazd wlasnie tam sie załapie ale lipa BTW szukam ludzi chętnych na wyjazd oraz kogos kto już był z kim można pogadać co i jak
rynr Napisano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 w takim razie zostaje cała masa ofert które mnie nie interesują, no niestety, trzeba było jechać kiedy była możliwość
grzesiekpat Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 Witam. Pytałem o to kilka dni temu. Quad Graphics zostały zabronione :/ Również słyszałem fajne opinie i myslalem,ze na pierwszy wyjazd wlasnie tam sie załapie ale lipa BTW szukam ludzi chętnych na wyjazd oraz kogos kto już był z kim można pogadać co i jak Ja rówież pytałe i niestety praca w drukarni jest zabroniona, szkoda, ale nie ma co, jako kelner też można dobrze zarobić (napiwki), Ja mam trochę doświadczenia w tej dziedzinie, także myślę o pracy w tej branży. Zresztą wg nowej ustawy, która zakazuje pracy w wielu miejscach to w sumie zostaje tylko: turystyka, hotelarstwo, gastronomia, rozrywka. Ja też wybieram się pierwszy raz. Mam koleżankę, któa pracowała w drukarni i była zadowolona, zwłaszcza z kasy, nie do końca ze współlokatorek
marcing14 Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 Zabraniają same najlepiej płatne posady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.