zaqwsx1 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Hej! Właśnie wypełniam wizę i nie wiem co mam dokladnie wpisać w polach city, state ponieważ mieszkam na wsi czyli ma być np. Nowa Wieś (city), i Podkarpackie (Province) ? Nie trzeba numeru domu albo poczty? Dzięks. a i jeszcze w 'National Identification Number' mam napisac nr dowodu tak? a U.S. Social Security Number oraz taxpayer - nie dotyczy?
holksoft Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 city dajesz Nowa Wieś XX, National Identification Number' to jest PESEL US... nie dotyczy
zaqwsx1 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 dzięki wielkie, ja napisałem tam numer dowodu, już zmieniam. nie muszę tam wstawiać takiego samego zdjęcia jak mam w paszporcie, tak? bo nawet nie mam takiego samego
sly6 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 nie musisz ale zdjecie nie moze byc starsze niz 6 miesiecy i musi miec odpowiednie wymiary
zaqwsx1 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 ma perfekcyjne wymiary, ale po wydrukowaniu jakość trochę się zepsuła, mam nadzieję, że to nie problem. Dziś wysłałem pieniądze, jutro po 12 chcę wpisać ten nr z potwierdzenia i sie umówić na spotkanie, nie muszę wtedy dzwonić? Na tym potwierdzeniu z banku pocztowego napisała mi jakiś numer długopisem, to jego mam wpisać w tym formularzu aby umówić się na spotkanie?
sly6 Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 jak masz jakies pytania to masz skype,masz telefon za darmo
zaqwsx1 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2012 Wiem ale nie chcę zadawać takich głupich trochę pytań. A tego formularza d coś tam, nie trzeba drukować prawda?
lady_disaster Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2012 Na tym potwierdzeniu z banku pocztowego napisała mi jakiś numer długopisem, to jego mam wpisać w tym formularzu aby umówić się na spotkanie? tak, trzeba podac ten nr. napisany dlugopisem. Mialam ten sam problem jak dzwonilm umowic spotkanie, ale facet z infolinii powiedzial, ze chodzi wlasnie o ten nr;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.