Skocz do zawartości

Rubryki We Wniosku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki,

ja na pewno będę się stresował :( oby nie pomyślał, że coś knuję. Napiszę jaki był finał ;)

Ile wcześniej mam przyjść na wyznaczoną rozmowę żeby przejść przez to wszystko, odciski itp. ?

A i tam w podaniu było takie pytanie o język jakim mówię, to jeśli napisałem też inne, które się uczę to źle?

Napisano

mam jeszcze takie pytanie, kiedy mam jechać po mój paszport i wizę do tego punktu co zaznaczyłem? bo byłem tak podekscytowany, że dostałem, ze nawet nie wiem co dalej mówił i czy przyjdzie mi na email, że przesyłka została nadana?

Napisano

chcieli od Ciebie jakieś zaświadczenia? idę jutro rano na konwersacje...

Uwaga: Po przyznaniu wizy paszport będzie można odebrać w punkcie odbioru dokumentów TNT. Usługa ta nie wiąże się z żadnymi dodatkowymi opłatami. Jednakże TNT będzie przechowywało Państwa paszport tylko przez 9 dni kalendarzowych licząc od dnia, w którym otrzymacie Państwo potwierdzenie, że paszport jest gotowy do odbioru w punkcie odbioru dokumentów. Nieodebranie paszportu w oznaczonym czasie może spowodować opóźnienie w otrzymaniu przez Państwa paszportu.

Opcje śledzenia przesyłki paszportu

Dostępnych jest kilka opcji śledzenia przesyłki.

E-mail: Proszę wysłać wiadomość e-mail na adres passportstatus@ustraveldocs.com, w temacie i/lub treści podając prawidłowy numer paszportu, dokładnie taki jak przy umawianiu spotkania. Proszę nie wprowadzać dodatkowego tekstu. Otrzymają Państwo automatyczną wiadomość zwrotną o statusie przesyłki.

Online: Zlokalizowanie paszportu przez internet jest możliwe tutaj.

Czat i telefon: Można zlokalizować paszport za pośrednictwem telefonicznego biura obsługi klienta poprzez czat lub telefon. Dane kontaktowe do telefonicznego biura obsługi klienta oraz pełny opis

http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html#krok_9 to z tej strony dane

http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html#krok_9 to z tej strony dane

Napisano

Ok dzięki!! Nic nie chciał, przy oddawaniu wcześniej odcisków pani kazała dać jakieś potwierdzenie że będę chodził do szkoły tam jakiejś i włożyła ją do paszportu i dałem to konsulowi. Pytał tylko gdzie chodzę do szkoły, co zamierzam studiować, w jakich krajach byłem, jak będę finansował podróż i gdzie rodzice pracują a i czy ktoś z rodziny był już w usa, chyba tyle

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...