MoniaS Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 My mamy RFE z 9 czerwca i wciąż nic. Jakoś dla mnie to wolno idzie, a czekamy od 14 marca z NOA1
Asiula1982 Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Hej, to jest nas więcej, fajnie. Nie nikt nie odrzuci wniosku. Dostaniecie RFE co niestety wydłuży troszkę proces. My dostaliśmy RFE 9 czerwca i wciąż czekamy na NOA2. Wiem napewno, że USCIS potrzebują 3 dni na "otwarcie" koperty zwrotnej. Pozdrawiam, Monia Dziekuje Monia, podnioslas mnie na duchu - juz myslalam, ze wniosek z gory zostanie odrzucony - jest nadzieja Moj narzeczony oczysicie nie widzi problem - mowi ,ze z pewnoscia USCIS przy rozpatrywaniu wniosku wezmie pod uwage to ,ze jest on wojskowym, wiec, wszystko pojdzie gladko I szybko ... Ale mysle, ze w tym przypadku wojskowi nie maja taryfy ulgowej Pozdrawiam Asia
MoniaS Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Ha,ha mój narzeczony również wojskowy, również w niczym nie widzi problemów więc te typy tak mają Tylko ja biedny żuczek ciskam się bo długo idzie u nas. No niestety nie mają żadnej taryfy ulgowej. Ja swojego namówiłam żeby zadzwonił tam i pogonił ich nieco bo przecież od sierpnia do października wybiera się gdzieś na jakieś delegacje ( on w USAF) i niestety nic to nie dało. Pani z teksańskim akcentem chłodno oświadczyła,że po upływie 5 miesięcy dopiero może interweniować a tak to grzecznie czekać Ale dobrze,że przynajmniej humor ci się poprawił. Może teraz pójdzie szybciej dla wszystkich. Ha,Ha już to widzę pół samolotu forumowiczki na K-1, mina oficera w US bezcenna
Gość Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Same narzeczone wojskowych... Moj maz tez jest zolnierzem. Powiem tak, przygotujcie sie na to, ze wojskowe zycie to wcale nie jest latwa, kolorowa bajeczka.
MoniaS Napisano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Pozostaje zaakceptować ten fakt Z tego co widzę wielu żołnierzy szuka żon pośród polek.
Didi33 Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 czy można w czasie procedury jechać na turystycznej do usa czy to może opóźnić procedurę? jak najbardziej mozna, ja tak wlasnie zrobilam jak dostalam zaproszenie na rozmowe wsiadlam w samolot i z powrotem do Polski
Didi33 Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 czy można w czasie procedury jechać na turystycznej do usa czy to może opóźnić procedurę? jak najbardziej mozna, ja tak wlasnie zrobilam jak dostalam zaproszenie na rozmowe wsiadlam w samolot i z powrotem do Polski
Asiula1982 Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 czy można w czasie procedury jechać na turystycznej do usa czy to może opóźnić procedurę? Ja bylam teraz na poczatku czerwca w Stanach na wizie turystycznej - wiec mozna. Troche mialam dluzsza rozmowe z oficerem na granicy, ale tylko dlatego ,ze oficerowi wydawalo sie to dziwne ,ze byl to moj 5-ty przyjazd do USA w ciagu ostatnich 2 lat. Wiec mnie dokladnie przepytal
Didi33 Napisano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Asiula ja tez '82 skad jestes? ktory stan?
Asiula1982 Napisano 1 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Asiula ja tez '82 skad jestes? ktory stan? Hej Didi, Ciesze sie, ze sa tez dziewczyny w moim/podobnym wieku , ktore zdecydowaly sie na takie zmiany Mieszkam w Krakowie , a jak wszystko bedzie sprzyjac to docelowo do Stanu Virginia. Widze po stopce, ze Ty jestes w Teksasie a skad jestes?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.