tinki Napisano 18 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2012 Hmm, nie do końca rozumiem, po pojeżdżeniu na permicie nie musiałabyś podchodzić do egzaminu? A tak dali Ci wybór - albo permit, albo egzamin i prawko? Skąd mogę wziąć te pytanka, jeżeli mogę spytać Oczywiście, chodzi mi o wykupienie online, ale jeżeli masz możliwość odstąpić, to ja chętnie Hmm, czy jako imigrantki, nie sprawdzali cię przez jakąś ichnią centralną bazę danych? Słyszałem, że to strasznie wydłuża czas wystawienia prawka u nas. Po jakim czasie dostałaś plastik? I czy jazda była trudna? Tak, spotkałem się z tym linkiem wcześniej już na forum, chyba też w Twoim poście. Wielkie dzięki, chyba zamówię u nich to tłumaczenie. Pozdrawiam! Napisze ci wszystko na PRIV
jkb Napisano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Szybko poszlo - wyslalem priority mail aplikacje w poniedzialek, w srode odebrali i wyslali, dzisiaj (piatek) juz czekala na mnie ksiazeczka i plastik w skrzynce. Mam nadzieje, ze to przejdzie w BMV! Dzieki jeszcze raz tinki!
tinki Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Szybko poszlo - wyslalem priority mail aplikacje w poniedzialek, w srode odebrali i wyslali, dzisiaj (piatek) juz czekala na mnie ksiazeczka i plastik w skrzynce. Mam nadzieje, ze to przejdzie w BMV! Dzieki jeszcze raz tinki! No to sie ciesze! Mam nadzieje, ze poinformujesz , jak poszlo w BMV ! Nie zapomnij zabrac tez polskiego prawa jazdy. Trzymam kciuki!
jkb Napisano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 No to sie ciesze! Mam nadzieje, ze poinformujesz , jak poszlo w BMV ! Nie zapomnij zabrac tez polskiego prawa jazdy. Trzymam kciuki! Nie omieszkam wspomnieć! Prawko polskie mam w portfelu, więc się z nim nie rozstaję. Brakuje mi jedynie numeru SSN - spróbuję złożyć SS-5 w poniedziałek, może już będę w bazie danych Jak dobrze pójdzie, to może do końca tygodnia będę miał z czym do BMV się wybrać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.