kono Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Osiem lat temu dostalem wyrok rok w zawieszeniu na cztery lata >>>>>>>>>>czy mam szanse na wize nie przyznajac sie do tego???
Chomik Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Osiem lat temu dostalem wyrok rok w zawieszeniu na cztery lata >>>>>>>>>>czy mam szanse na wize nie przyznajac sie do tego??? Jezeli 8 lat temu na 4 lata, to znaczy, ze nie masz juz zadnego wyroku. Wiec w czym lezy problem? :roll:
moniaa Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 ja slyszalam ze jezeli ktos byl kiedykolwiek karany to musi przedstawic jakies dokumenty potwierdzajace iz jego kara zostala odybyta...cos trzeba jeszcze zlozyc ale nie za bardzo pamietam co :? podobno jezeli jest juz wszystko w porzadku to nie powinno byc problemu
Chomik Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Moze zacznijmy od pytania: o jakiej wizie mowimy?
sly6 Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Chomika racja 8) bo co innego wiza turystyczna a co innego emigracyjna lub do pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.