mariano85 Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Witam czy orientuje się ktoś czy mozna w USA kupić "no-spa" albo jakis zamiennik (nazwe)? dzięki
KaeR Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Z tą substancją aktywną raczej nic się w USA nie sprzedaje.
tinki Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Witam czy orientuje się ktoś czy mozna w USA kupić "no-spa" albo jakis zamiennik (nazwe)? dzięki Ja kupuje No-Spe w polskich aptekach. Podejrzewam, ze w USA nie ma zamiennika. Chyba ze lekarz przepisze recepte. Wiem, ze w Chicago sa polskie apteki, ktore wysylaja leki. Moze tam zadzwonisz?
KaeR Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Ja robię podobnie jak tinki. Ostatnio Voltaren przez amazon z Filipin mi przysłali, bo tu nie widziałem w aptekach sieciowych żeli przeciwbólwoych innych niż na bazie mentolu.
mariano85 Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Ja kupuje No-Spe w polskich aptekach. Podejrzewam, ze w USA nie ma zamiennika. Chyba ze lekarz przepisze recepte. Wiem, ze w Chicago sa polskie apteki, ktore wysylaja leki. Moze tam zadzwonisz? dziękuje za odpowiedz, Myslałem że będzie łatwiej z jego dostaniem. KaeR - wezmę tą opcje pod uwagę!
tinki Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Ja robię podobnie jak tinki. Ostatnio Voltaren przez amazon z Filipin mi przysłali, bo tu nie widziałem w aptekach sieciowych żeli przeciwbólwoych innych niż na bazie mentolu. Voltaren w zelu jest dostepny, ale musisz miec recepte. Akurat uzywa go moj maz i mam go w domu.
KaeR Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 No wlasnie na recepte. Ja lekarza w Stanach widzialem raz przez 5-lat i taniej wychodzi mi zamowic online ($14) niz co-payowac za wizyte ($20), a i tak nic mi nie dolega, tylko po bieganiu czasem mnie stawy bola (starosc nie radosc ). Tubka starczy mi na conajmniej rok. W sumie to co w Polsce bralem na recepte tutaj jest w dowolnych ilosciach w supermarkecie (zyrtec), a po glupi zel przeciwbolowy do lekarza trzeba chodzic. :\ Dzieki za info.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.