appelton Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Witam ! Mam pytanie czy orientujecie się czy zostanę wpuszczony na granicy jeżeli mój paszport traci ważnośc w STYCZNIU/2013 . Do stanów potrzebuję polecieć na 1 tydzień w GRUDNIU. Mam wizę turystyczną ważną do 2018 roku . Wcześniej byłem w USA trzy razy za każdym razem bez żadnych problemów przy wyrabianiu wizy czy tam na miejscu. Czy ktoś miał taką sytuację ,że był wpuszczony jeżeli data ważności jest dużo krótsza niż te 6 miesięcy ?
Joanna30 Napisano 24 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Mamy to szczęście, że jesteśmy na liście krajów, których nie dotyczy reguła, że paszport musi być ważny 6 miesięcy ponad planowany wyjazd do USA.
appelton Napisano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Mamy to szczęście, że jesteśmy na liście krajów, których nie dotyczy reguła, że paszport musi być ważny 6 miesięcy ponad planowany wyjazd do USA. Dzięki za informację.!! To chciałem usłyszeć :)
sly6 Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Dostaniesz pobyt do waznosci paszportu ,styczen 2013 roku. tak byly takie przypadki .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.