Qubakra Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 Ile mozna zarobic na campie ?? jakieś 1200 usd, nie wiem dokładnie ile w tym roku.
Justi_87 Napisano 29 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2012 w najbliższe wakacje wybieram się na campa z (prawdopodobnie z CL, ale jeszcze nie zdecydowałam). Na jakim campie byłaś? ja bylam w lake of the woods w michigan.
Qubakra Napisano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2012 ja byłem na Frenchwoods. świetny obóz! godny polecenia.
Nuta Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Tez miałam takie dylemat kiedy decydowałam się na wyjazd z CCUSA do Stanów. To wszytko zależy od tego czy lubisz prace z dziećmi ?! Jeśli odpowiesz sobie na to pytanie czy jesteś gotowy spedzać (czasami czaładobe) czas na zabawie z dzieciakim na oboziwe wiesz która opcje wybrać Jeśli sprawie ci to przyjemność jedziesz na Campa! Ja ososbiście wybrałam Worl Experience bo wolałam wiecje zarobić. Ponadto sugerowałam sie opinia mojego brata który trzykrotnie wyjezdzał na Work i za każdym razeme był super zadowolony.
Lanax Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 dzięki za odpowiedzi. wygląda na to, ze raczej worka mi polecacie. czy poza parkami rozrywki ccusa ma jakichś innych pracodawców?
anamelia88 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 a czy był ktoś w tym roku na campie w Kanadzie z CCUSA? Interesuje mnie jak firma się wywiązała ze swoich obowiązków i na jakis obóz trafilicie. Opinie co do firmy są różne,jestem więc trochę skołowana. Nie mam statusu studenta, a to jedyny program (jaki znalazłam) który go nie wymaga. Może znacie jakies inne programy umożwiające wyjazd do Stanów/Kanady?
rysios Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 tylko camp canada albo staż po studiach np fullbright
Peter87 Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Nie mam statusu studenta, a to jedyny program (jaki znalazłam) który go nie wymaga. Może znacie jakies inne programy umożwiające wyjazd do Stanów/Kanady? Zwykły program typu Camp jako counsellor w USA nie wymaga statusu studenta.
rysios Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 racje ale język musi być perfekcyjny + doświadczenie, większość tego nie ma więc nie spełniają wymagań i nie jadą A Kanada nie ma tak ostrych wymagań
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.