tomaszewski10 Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Witam Własnie dostałem pakiet formularzy w zwiazku z tym mam kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Wiem że muszę wypełnić wszystkie formularze i odesłać, ale o co chodzi z tym sponsorem, badaniami i szczepionkami.Przejrzałem to na szybko a mój angielski jest bardzo słaby i już pogubiłem sie. Mam jeszcze jedno pytanko wysyłałem zgłoszenie na loterię jako kawaler a w poniedziałek biore ślub czy mamy szansę razem dostać GC czy raczej obydwoje zostaniemy zdyskwalifikowani. Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam
Dzamira Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 A kiedy dostales? To miales szczescie .Ja tez czekam, ale jak na razie nie mam szczescia )
sly6 Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 gratuluje,wez slub i po tym fakcie odeslij formularze o zone 8) i wtedy razem bedziecie wezwani na rozmowe .co do sponsora to jak masz kogos w USA co moze poreczyc za Ciebie ze wrazie jakbys nie dal sobie rady w USA to On Ci pomoze ,co do badan to masz jeszcze czas 8)
majk Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Przeczytaj to od dechy do dechy ( wiem wiem duzo tego) a duzo rzeczy ci sie rozjasni http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2401743&start=0
tomaszewski10 Napisano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2005 Papiery dostałem tydzień temu. Mam jeszcze jedno pytanko, czy te formularze mam skserować i wypełnić jeszcze pod katem żony, czy tylko wpisać że zmienił się mój stan cywilny? pozdr
sly6 Napisano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2005 na zone tez musisz wypelnic papiery tzn ten ds 230 8)
tomaszewski10 Napisano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2005 Wielkie dzięki za informacje pozdr
miro77 Napisano 5 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2005 Witam. Mam taki problem.Wysłałem aplikację do KKC i nie dołączyłem do listu kartki z kodem paskowym. czy jest ona niezbędna i czy można ją dosłać?Pozdrowienia.Mirek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.