tomaszewski10 Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Witam Własnie dostałem pakiet formularzy w zwiazku z tym mam kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Wiem że muszę wypełnić wszystkie formularze i odesłać, ale o co chodzi z tym sponsorem, badaniami i szczepionkami.Przejrzałem to na szybko a mój angielski jest bardzo słaby i już pogubiłem sie. Mam jeszcze jedno pytanko wysyłałem zgłoszenie na loterię jako kawaler a w poniedziałek biore ślub czy mamy szansę razem dostać GC czy raczej obydwoje zostaniemy zdyskwalifikowani. Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzamira Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 A kiedy dostales? To miales szczescie .Ja tez czekam, ale jak na razie nie mam szczescia ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 gratuluje,wez slub i po tym fakcie odeslij formularze o zone 8) i wtedy razem bedziecie wezwani na rozmowe .co do sponsora to jak masz kogos w USA co moze poreczyc za Ciebie ze wrazie jakbys nie dal sobie rady w USA to On Ci pomoze ,co do badan to masz jeszcze czas 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Przeczytaj to od dechy do dechy ( wiem wiem duzo tego) a duzo rzeczy ci sie rozjasni http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2401743&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszewski10 Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Papiery dostałem tydzień temu. Mam jeszcze jedno pytanko, czy te formularze mam skserować i wypełnić jeszcze pod katem żony, czy tylko wpisać że zmienił się mój stan cywilny? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 na zone tez musisz wypelnic papiery tzn ten ds 230 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszewski10 Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Wielkie dzięki za informacje pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro77 Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Witam. Mam taki problem.Wysłałem aplikację do KKC i nie dołączyłem do listu kartki z kodem paskowym. czy jest ona niezbędna i czy można ją dosłać?Pozdrowienia.Mirek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.