Greyhound99 Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 dzien dobry wszystkim , mam pytanie ze od kiedy loteria zaczyna sie 2013? bo szukałem wszędzie i nie ma ale na forum nie moge znalesc , a czy loteria wizowa wymaga o wykształceniu szkoły? ps przepraszam ze pisze niegramatyczne ale jestem osoba słabosłyszącym.
Joanna30 Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 DV-2013 właśnie trwa w takim sensie, że osoby, które zostały wylosowane w maju 2012, od października 2012 (do września 2013) jeżdżą na rozmowy w sprawie przyznania wiz. Zgłoszenia do loterii DV-2014 miały miejsce w październiku zeszłego roku (losowanie będzie w maju tego roku), a zgłoszenia do DV-2015 będą przyjmowane w październiku tego roku. Pytałeś mnie o to przez PW miesiąc temu. Odpowiedziałam Ci bardzo dokładnie. Od tamtej pory nic się nie zmieniło.
ilya_ Napisano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 jesli chodzi ci o zgloszenie sie do losowania w kolejnej loterii to czekaj do jesieni...pazdziernik 2013 byc moze beda zgloszenia dla polski...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.