Invisible15 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Witam! Czy w arkuszu DS-160 muszę wpisać tylko dane osoby u której się zatrzymam, czy muszę wpisać tam wszystkich członków mojej rodziny? Czy pade jakieś pytanie i muszę wypisać wszystkich z rodziny przybywających w USA?
Joanna30 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 A jakie są tam pytania? Wiem, że to banał, ale po prostu odpowiadaj na pytania zawarte w formularzu. Tam się podaje adres, pod jakim się zatrzymasz. Podaje się też najbliższą rodzinę, którą ma się w USA.
Invisible15 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 A jakie są tam pytania? Wiem, że to banał, ale po prostu odpowiadaj na pytania zawarte w formularzu. Tam się podaje adres, pod jakim się zatrzymasz. Podaje się też najbliższą rodzinę, którą ma się w USA. Najbliższą? Czyli wujków i braci ciotecznych nie musze wpisywać?
sly6 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 masz tam 2 pytania o nablizsza rodzine i do kogo lecisz jesli masz samych Wujkow i Ciotki to odpowiadasz do kogo lecisz a wiec czy do Cioci,Wujka czy....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.