Magda10 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 aga k1 trzymam kciuki. Ja czekam jeszcze na NOA2 i jak czytam to wszystko to lekko tego nie ogarniam... Powodzenia
aga_k1 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Magda10 jak bedziesz potrzebowala podpowiedzi to pisz do mnie - mam wszystko na swiezo kiedy zlozyliscie aplikacje?
Magda10 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Magda10 jak bedziesz potrzebowala podpowiedzi to pisz do mnie - mam wszystko na swiezo kiedy zlozyliscie aplikacje? NOA1 mamy z 4 lutego więc jeszcze się nam zejdzie
aga_k1 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 z tego co widze noa2 dostala wczoraj para z 19 lutego (CSC) wiec glowa do gory i tak jak mowilam zaczynaj powolutku zbierac dokumenty bo jak przyjdzie noa2 to pozniej juz z gorki! u mnie minelo 3,5 tyg od noa2 do pierwszego wolnego terminu spotkania z konsulem. trzymam kciuki zebys dostala szybciutko!!!!
Magda10 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 z tego co widze noa2 dostala wczoraj para z 19 lutego (CSC) wiec glowa do gory i tak jak mowilam zaczynaj powolutku zbierac dokumenty bo jak przyjdzie noa2 to pozniej juz z gorki! u mnie minelo 3,5 tyg od noa2 do pierwszego wolnego terminu spotkania z konsulem. trzymam kciuki zebys dostala szybciutko!!!! dziękuję. aga a co mogę już teraz gromadzić? jakie dokumenty?
aga_k1 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 zaswidczenie o niekaralnosci (wazne jest rok), odpis zupelny aktu urodzenia, karte szczepien (przy k1 niby nie jest wymagana, ale bedzie pozniej w usa potrzebna do zmiany statusu). no i wszystkie dokumenty jakie chcialabys wziac ze soba - swidectwo maturalne, ew dyplomy, kursy szkolenia, zaswidczenia z pracy itd. z badaniami trzeba zaczekac az nvc nada numer Twojej sprawie.
Magda10 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 zaswidczenie o niekaralnosci (wazne jest rok), odpis zupelny aktu urodzenia, karte szczepien (przy k1 niby nie jest wymagana, ale bedzie pozniej w usa potrzebna do zmiany statusu). no i wszystkie dokumenty jakie chcialabys wziac ze soba - swidectwo maturalne, ew dyplomy, kursy szkolenia, zaswidczenia z pracy itd. z badaniami trzeba zaczekac az nvc nada numer Twojej sprawie. wielkie dzięki za podpowiedź, ale proszę powiedz co to ma być za zaświadczenie z pracy? co tam ma być napisane?
aga_k1 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Magda jeszcze jedno pytanie gdzie trafila Twoja sprawa? do cali czy vermont? ja pozbieralam z poprzednich prac wszystko umowy, referencje itd... moga wcale sie nie przydac, ale zawsze lepiej miec na wszelki wypadek dla przyszlego pracodawcy
Magda10 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 Magda jeszcze jedno pytanie gdzie trafila Twoja sprawa? do cali czy vermont? ja pozbieralam z poprzednich prac wszystko umowy, referencje itd... moga wcale sie nie przydac, ale zawsze lepiej miec na wszelki wypadek dla przyszlego pracodawcy mamy w cali.
aga_k1 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 w takim razie idealnie sie sklada bo oni dzialaja duzo szybciej niz vermont tutaj link do stronki na ktorej mozna sobie to sprawdzic http://www.visajourney.com/timeline/monthly_filers.php?cfl=
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.