solleone Napisano 23 Maja 2017 Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 Ale ktore z tych trzech opcji? Chcialam tez dolaczyc osobna kartke do tego pytania wyjasniajaca dlaczego nie zlozylam papierow przed uplywem 90 dni. Czy to dobry pomysl?
Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 K1, out of status. Powinno wystarczyc. Ja żadnych wyjaśnień nie dolaczalam.
solleone Napisano 23 Maja 2017 Zgłoś Napisano 23 Maja 2017 a myslisz, ze dolaczenie wyjasnienia moze mi zaszkodzic?
solleone Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Kolejne pytanie, sorry, ze tak duzo ale AOS jest bardzo skomplikowany W Polsce powiedziano mi, ze musze wziac ze soba plyte z wynikami przeswietlenia pluc i oddac ja urzednikowi na lotnisku w USA, ale urzednik, z ktorym rozmawialam nie chcial tej plyty i powiedzial, ze to jest dla mnie. Czy wy oddawaliscie ta plyte na lotnisku i urzednik wprowadzil mnie w blad? Jezeli tak, co mam teraz zrobic?
Gość Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 Nic. Bo co masz robić? AOS nie jest wcale skomplikowany, przeczytaj dokładnie instrukcje i Guide i będziesz wszystko wiedziała. To jest jedynie kwestia skompletowania dokumentów.
solleone Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 Myslalam, ze moze wyslac ta plyte razem z AOS-em, ale odpalilam ja i wszystko jest po polsku, wiec watpie zeby jakis urzednik USCIS byl nia zainteresowany. Juz przeczytalam wszystkie instrukcje 10 razy, a i tak nie jestem pewna wszystkiego.
solleone Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 Cz musze wyslac kopie aktu malzenstwa z kazdym wnioskiem (i-485, i-131, i-765), czy wystarczy tylko z i-485? W instrukcji do pozostalch form w ogole nie prosza o takie dowody, ale widzialam na forum, ze ludzie wysylali kilka kopi.
ilon Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Napisano 6 Września 2017 Lejdis, ma ktoras z was cover letter do AOS-u?
ilon Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Napisano 6 Września 2017 Aaa juz niewazne. Znalazlam kilka, ale zastanawiam sie tylko, czy nie zmienilo sie nic drastycznie na przestrzeni kilku lat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.