maur Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Nie wiem jak to wygląda, czy aplikując o B1/B2 konsul może po rozmowie dać mi B2? Czy albo B1/B2 albo nic? Jade turystycznie, ale pomyślałem, że może na wszelki wypadek zaaplikuję o B1/B2 - na przyszłość, a nuż się przyda. Ale jeśli to ma zmniejszyć moje szanse to zostanę przy B2. To moze mieć pewne znaczenie: prowadze działalność w ramach której współpracuję obecnie z róznymi zagranicznymi firmami (niemcy, anglia) Będę super zobowiązany na kazdą radę, sugestię..
sly6 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 Mozesz zaznaczyc b1-b1 ale wtedy mozesz dostac pytania o to dlaczego o ta wize b1 tez sie starasz
KaeR Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 A nie dają przypadkiem przeważnie combined i na wjeździe się decyduje?
sly6 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 czasami daja a czasami nie bylo pare osob z forum ze mialo same B2 inny mieli b1-b2 a aplikowali o same b2
tapeta999 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 a czasami nie dają nic i wracasz z paszportem do domu.
anoli Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 Ja aplikowałam o B2 a mam na wizie napisane B1/B2... nie wiem na jakiej oni zasadzie to wydają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.