Skocz do zawartości

Wykształcenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam mam takie pytanie czy moje wykształcenie umożliwia mi ubieganie się o zielona kartę.

moje wykształcenie to-

1-1990-1998 szkoła podstawowa

2-1998-2001-zasadnicza szkoła zawodowa(sprzedawca)

3-2004-2007-liceum ogólnokształcące bez matury

z góry dziękuje za pomoc

• Odpowiedzi 33
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ale na jakiej zasadzie chcesz się ubiegać? Przy sponsorowaniu nie ma to znaczenia, jeśli chodzi o loterię to poszukaj na forum, było milion razy wałkowane.

Napisano

Ciekawy przypadek, bo teoretycznie masz średnie wykształcenie (bez matury), a praktycznie nie ukończyłeś 12-letniego programu nauczania. Albo ja liczyć nie umiem ;)

Czy mieliśmy na forum taki przypadek?

Tyle było tych opcji, że już się pogubiłam...

Napisano

w 2012 roku zadales podobne pytanie oraz pytales sie o pewien druk

od tego czasu nic sie nie zmienilo i prosze nie zakladaj juz podobnych tematow,postow.

chodzi o loterie wizowa ....odpowiedz do przedmowcy

Napisano

jeszcze raz proszę o odpowiedz , gdyż mam termin na rozmowę w kwietniu 2013 , i mam jeszcze takie pytanie czy jak by się zawarło związek małżeński np. teraz w marcu czy ta druga osoba otrzyma gc

Napisano

dostales juz kiedys odpowiedz

masz miec ukonczone 12 lat nauki a Ty masz wiecej ..a wiec policz sobie ile masz,,w tym szkole srednia bez matury..

Napisano

jeszcze raz proszę o odpowiedz , gdyż mam termin na rozmowę w kwietniu 2013 , i mam jeszcze takie pytanie czy jak by się zawarło związek małżeński np. teraz w marcu czy ta druga osoba otrzyma gc

Napisano

szukaj w tematach loterii dv 2013 masz odpowiedzi co do slubu

Chyba umiesz szukac,c?

musisz szybko miec slub aby zalatwic sprawy z wiza itd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...