Skocz do zawartości

Internet W T-Mobile Pomoc

aka.studenter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sam mam ten T-mobile pre-paid pay as you go, ponieważ mam za 2.99 unlimited przez skype na wszystkie numery USA i Kanada, i jestem ciagle w zasięgu sieci. Jak wiem, że potrzebować będę internet lub dużo rozmów, to zmieniam na $2 lub $3 na dzień. Zmiany mozna robić codziennie.

Ponieważ przywoziłem telefony z Polski, to nie potrzebowałem kupować tu, ale od kiedy używam 3G/4G, a polskie tego nie obsługują, to kupiłem Nexusa unlock (poprzedni model) przez Google. Jeśli będziesz używać internetu to nie kupuj szajsu, bo będziesz widzieć low memory. Kupiłem dwa telefony na ebay i obydwa musiałem zwrócić, bo sprzedający nie wspomnieli o małych szczegółach sprawiających, że telefony nie były przydatne w t-mobile. Same zwroty UPS-em kosztowały mnie $40.

Tomek: 8 GB to może było dobre 5 lat temu. Dwa, ten Nexus nie był dostępny kilka miesięcy. Wiem, bo obserwowałem dostępność od zeszłego roku. Potem pojawił się raz (poczytaj o tym na TechCrunch na przykład) i zniknął szybciej niż się pojawił.

Wczesniej pisales ze mozna kupic Nexusa a teraz ze 8GB to za malo. Nie ja decyduje czy to malo czy nie, ja tylko pokazuje ze Nexusa mozna kupic teraz .

Byly problemy z zakupem ale od 2-3 miesiecy sa caly czas dostepne. Ja nie musze czytac artykolow itd wiem dokladnie kiedy byl a kiedy nie byl dostepny(sam czekalem na niego)

Co do telefonow ktore musiales zwrocic to sie duzo zmienilo, obecnie Tmobile zmienil czestotliwosci 3G i mozna np urzywac iphona z ATT w sieci Tmobile i miec 3G serwis.

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jest nielimitowany. Nie pamietam do ilu spada, ale jestem na 99% pewny, że do 2G, bo i tak nie ma wszędzie 4G. Właściwie to jest 3G/4G. 2G jest bardzo wolny, to pomimo unlimited, nie zaszalejesz. Ledwo się strony otwierają.

Zakup tutaj bez urzadzenia: http://prepaid-phone...epaid-sim-cards

A mogę ten starter zakupić w salonie t-mobile czy muszę zamówić na stronie? Kiedyś gdzieś czytałem żeby ten plan aktywować tylko przez internet - prawda??

Napisano

Co do telefonow ktore musiales zwrocic to sie duzo zmienilo, obecnie Tmobile zmienil czestotliwosci 3G i mozna np urzywac iphona z ATT w sieci Tmobile i miec 3G serwis.

teraz to już tak mi namieszaliście że nie będe wiedział co kupić LOL

mi na początek wystarczył by iphone4 ale czy bedzie chodził pod t-mobile (chodzi mi tez o internet)?

tomekkolodziej jestes pewny z tym att? czy musi byc unlocked?

pozdro i dzięki za wasze wszystkie informacje!!

Napisano

teraz to już tak mi namieszaliście że nie będe wiedział co kupić LOL

mi na początek wystarczył by iphone4 ale czy bedzie chodził pod t-mobile (chodzi mi tez o internet)?

tomekkolodziej jestes pewny z tym att? czy musi byc unlocked?

pozdro i dzięki za wasze wszystkie informacje!!

Ok wiec tak.

Mozesz kupic iphona z att ale musi byc odblokowany. Pisalem ze telefony z att dzialaja w tmobile ale chodzilo mi o czestotliwosc dzialania.

Plan za 30$ 100 min sms i internet mozna aktywowac w Walmart(kupic simcard) albo mozna miec nowa karte z tmobile i probowqac dzwonic do tmobile(czasami sie udaje aktywowac ) Ten plan byl specjalnie stworzony dla Wlamart przez Tmobile

Napisano

Aha juz teraz rozumiem z tym att.i iphonami

A reszte tych planów $50 , $60 czy $70 po kupieniu zwykłej karty sim w kiosku T-mobile zeby odblokowac musze dzwonic do biura obsługi tak?

Napisano

Aha juz teraz rozumiem z tym att.i iphonami

A reszte tych planów $50 , $60 czy $70 po kupieniu zwykłej karty sim w kiosku T-mobile zeby odblokowac musze dzwonic do biura obsługi tak?

Znajdz tmobile store powiedz co chcesz jaki plan itd i wszystko ci zalatwia.

To nie jest tak skomplikowane

Druga opcja to zamowienie simcard z tmobile( teraz mozna zamowic za darmo z darmowa wysylka http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-phones/prepaid-sim-cards#view-cart) pozniej dzwonisz podajesz numer karty sim i jaki plan chcesz i tyle.

Ale w telefonie czy modem? Zobacz generalnie Virgin mobile (opierają się na Sprint) i metroPCS (połączyli się z T-mobile).

Tmobile nie polaczyl sie z MetroPCS jeszcze .

Napisano

Ale jest zatwierdzone i można uzywać urządzenia t-mobile.

Nic nie jest zatwierdzone.

Jak masz zamiar urzywac urzadzenia tmobile jak Metro dziala i standardzie CDMA a tmobile GSM?

• 2 tygodnie później...
Napisano

to ja moze bardziej łopatologicznie poproszę

mam Nokie N8 - w Chorwacji działał mi na niej internet przez 4G

rozumiem, że w USA będzie z tym problem na karcie prepaid?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...