rafalbrandys Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 a dziewczyna tez dostala??? czy dopiero w poniedzialek dzwoni i idzie we wtorek ?? To nie dowiemy sie co pisze Ci na obu stronach kartki i co z tym TV??
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 na tej małej stronie co dał konsul .dziewczyna idzie w czwartek za tydzien
rafalbrandys Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 tak na jednej i drugiej stronie co pisze i co z tym TV byl czy nie bylo, wisial czy lezal sciagniety ale byl??
belcanto Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 widziałem ze dużo ludzi miało własnie zaznaczone , na tym wniosku litere n i p czyli chodzi negatywnie i pozytywnie .Jak zabrali dokumenty przed konsulatem to przez ten czas sprawdzali i dokumenty i oni ustalaja czy dostaniesz czy nie bo w moim przypadku to nawet nie patrzył w paszport i nie prosił żadnych dokumentów takie ja mam wrażenie. Te literki n i p wcale nie oznaczaja negatywnie lub pozytywnie, tylko niepalacy/niepijacy i palacy/pijacy.... to tak na marginesie... wiem na pewno, bo mi moj znajomy konsul w sekrecie powiedzial
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 belcanto co ty gadasz człowieku to ci twoi koledzy z pod sklepu to mowili
lipiecpiotr2 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 informujemy ze zgodnie z przepisami departamowntu bezpieczenstwa krajowego stanów zjednoczonych posiadacze nieimigracyjnych wizy itp .
belcanto Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 Primo, jako kobieta nie mam kolegow spod sklepu. Secundo, no bo ja uwielbiam patrzec, jak niektorzy brak argumentow nadrabiaja pokazywaniem wlasnych brakow.....
Joanna30 Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 widziałem ze dużo ludzi miało własnie zaznaczone , na tym wniosku litere n i p czyli chodzi negatywnie i pozytywnie .Jak zabrali dokumenty przed konsulatem to przez ten czas sprawdzali i dokumenty i oni ustalaja czy dostaniesz czy nie bo w moim przypadku to nawet nie patrzył w paszport i nie prosił żadnych dokumentów takie ja mam wrażenie. Czy Ci przyznać wizę, to ustala konsul na podstawie rozmowy z Tobą. Nie musi zaglądać w Twój paszport, bo niby po co?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.