Skocz do zawartości

Wawa Czy Krk

lipiecpiotr2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

widziałem ze dużo ludzi miało własnie zaznaczone , na tym wniosku litere n i p czyli chodzi negatywnie i pozytywnie .Jak zabrali dokumenty przed konsulatem to przez ten czas sprawdzali i dokumenty i oni ustalaja czy dostaniesz czy nie bo w moim przypadku to nawet nie patrzył w paszport i nie prosił żadnych dokumentów takie ja mam wrażenie.

Te literki n i p wcale nie oznaczaja negatywnie lub pozytywnie, tylko niepalacy/niepijacy i palacy/pijacy.... to tak na marginesie... wiem na pewno, bo mi moj znajomy konsul w sekrecie powiedzial :)

Napisano

Primo, jako kobieta nie mam kolegow spod sklepu.

Secundo, no bo ja uwielbiam patrzec, jak niektorzy brak argumentow nadrabiaja pokazywaniem wlasnych brakow.....

Napisano

widziałem ze dużo ludzi miało własnie zaznaczone , na tym wniosku litere n i p czyli chodzi negatywnie i pozytywnie .Jak zabrali dokumenty przed konsulatem to przez ten czas sprawdzali i dokumenty i oni ustalaja czy dostaniesz czy nie bo w moim przypadku to nawet nie patrzył w paszport i nie prosił żadnych dokumentów takie ja mam wrażenie.

Czy Ci przyznać wizę, to ustala konsul na podstawie rozmowy z Tobą.

Nie musi zaglądać w Twój paszport, bo niby po co?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...