c4r0 Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 Od dawna już mam okresowo powtarzający się problem z wysyłaniem postów. Przeglądanie forum działa OK ale jak wysyłam post to strona ładuje się przez 5 min i ładowanie kończy się errorem. Czasem tak mam przez kilka dni a potem przechodzi. [edit] O, ten temat założył się bez problemu, ale odpowiedzieć w poniższym temacie od wczoraj nie mogę. http://forum.usa.info.pl/topic/21840-zachodnie-wybrzeze-pare-pytan/
ilya_ Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 u mnie dziala....takich problemow nie mialem... natomiast bardzo slabo na telefonie chodzi edit: post sie wyslal
Admin Napisano 31 Marca 2013 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 U siebie takiego problemu nie widzę, więc ciężko coś zdiagnozować. Wkrótce wyjdzie nowsza wersja skryptu Forum więc może wówczas tego typu problemy zostaną wyeliinowane.
ilya_ Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Wkrótce wyjdzie nowsza wersja skryptu Forum hmm moze bedzie nieco szybciej chodzilo na telefonach...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.