tegu82 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam czy w razie odmowy o wize paszport jest zwracany na miejscu czy zostaje odeslany?
Joanna30 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 W przypadku odmowy zwykle otrzymuje się paszport już na zakończenie rozmowy z konsulem i zabiera się go ze sobą od razu z konsulatu/ambasady.
tapeta999 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Nikt przy okienku Tobie nie powiedział czy wize dostaniesz czy nie?
tegu82 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Mialem takiego stresa ze do teraz niewiem czy dobrze albo wlasciwie co uslyszalem.Dlatego pytam to poprpostu jakas masakra byla dla mnie ,nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu tak sie stresowalem,chociaz wszystko mialem zgodne z prawda i wytycznymi.Pozostaje mi tylko czekac na paszport i zobaczymy
KaeR Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Może powiedział: wizy Pan nie dostał, ale paszport sobie zatrzymamy, żeby dac zarobić kurierowi.
tegu82 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Paszport przyjdzie poczta mysle ze do wtorku bedzie ,zafundowalem sobie tylko dodatkowy stres zobaczymy .
mi0706 Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Mialem takiego stresa ze do teraz niewiem czy dobrze albo wlasciwie co uslyszalem.Dlatego pytam to poprpostu jakas masakra byla dla mnie ,nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu tak sie stresowalem,chociaz wszystko mialem zgodne z prawda i wytycznymi.Pozostaje mi tylko czekac na paszport i zobaczymy Chłopie! Przemawiam do twojej podświadomości: MASZ WIZĘ!!!
tegu82 Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam kamien spadl mi z serca, dzisiaj otrzymalem paszport z wiza na 10 lat dzieki wszystkim za pomoc I za rady.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.