tegu82 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Witam czy w razie odmowy o wize paszport jest zwracany na miejscu czy zostaje odeslany?
Joanna30 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 W przypadku odmowy zwykle otrzymuje się paszport już na zakończenie rozmowy z konsulem i zabiera się go ze sobą od razu z konsulatu/ambasady.
tapeta999 Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Nikt przy okienku Tobie nie powiedział czy wize dostaniesz czy nie?
tegu82 Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Mialem takiego stresa ze do teraz niewiem czy dobrze albo wlasciwie co uslyszalem.Dlatego pytam to poprpostu jakas masakra byla dla mnie ,nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu tak sie stresowalem,chociaz wszystko mialem zgodne z prawda i wytycznymi.Pozostaje mi tylko czekac na paszport i zobaczymy
KaeR Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Może powiedział: wizy Pan nie dostał, ale paszport sobie zatrzymamy, żeby dac zarobić kurierowi.
tegu82 Posted April 5, 2013 Author Report Posted April 5, 2013 Paszport przyjdzie poczta mysle ze do wtorku bedzie ,zafundowalem sobie tylko dodatkowy stres zobaczymy .
mi0706 Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Mialem takiego stresa ze do teraz niewiem czy dobrze albo wlasciwie co uslyszalem.Dlatego pytam to poprpostu jakas masakra byla dla mnie ,nie pamietam kiedy ostatni raz w zyciu tak sie stresowalem,chociaz wszystko mialem zgodne z prawda i wytycznymi.Pozostaje mi tylko czekac na paszport i zobaczymy Chłopie! Przemawiam do twojej podświadomości: MASZ WIZĘ!!!
tegu82 Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Witam kamien spadl mi z serca, dzisiaj otrzymalem paszport z wiza na 10 lat dzieki wszystkim za pomoc I za rady.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.