Cardine Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam Mam takie pytanie czy moge z dziewczyna isc na wspólna rozmowę do konsula tzn obydwoje będziemy sie starać o wizę ona juz była raz po wize rok temu i nie dostała, ja będę szedł pierwszy raz. Czy idąc razem mamy mniejsze szanse dostać wizę jesli ona juz miała odmowe? Czy jest możliwe iść w ogóle w dwie osoby nie będąc spokrewnionym i nie będąc małżeństwem? Chodzi nam o wize turystyczna ja koncze studia i pracuje i moja dziewczyna pracuje. Czy ktos starał sie tak o wize? jak oceniacie szanse?
KarolNOW Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Możecie iść razem. Ja byłem z narzeczoną razem przy okienku. Dostaliśmy po 20 sekundach rozmowy. Powodzenia !
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 a dziewczyna za co nie dostala wizy?brak zwiazkow z Polska
Cardine Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Możecie iść razem. Ja byłem z narzeczoną razem przy okienku. Dostaliśmy po 20 sekundach rozmowy. Powodzenia ! To mowisze ze szybka piłka była i odrazu odrzucili? Najprawdopodobniej za brak zwiazkow z Polska, teraz jeszcze jej brat przekroczył legalny podbyt w USA;/
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 no to moze miec pod tzw gorke jak wyszlo tak z bratem..ale nie oznacz ze ma sie klamac ,nalezy mowic prawde aby w przyszlosci miec szanse na wize-wjazd
Cardine Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 Wiec co radziłbys jak sie załawia tak wizyte u konsula we dwoje? Czy jak pojdziemy razem mamy wieksze sznase na dostane wizy bo ineresuje nas wylot we dwoje? Wiem ze to wszytsko zalerzy od humoru konsula przynajmniej takie sa opinie ludzi na forum;/
sly6 Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2013 humory tez maja inny ludzie,nie tylko Konsul i to tez jest ciekawe bardzo a co masz zrobic to juz Twoja sprawa,wazne aby mowic tak samo,prawde,.i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.