euro2012 Napisano 4 Maja 2013 Zgłoś Napisano 4 Maja 2013 Cześć, własnie przyszedł email do mnie z NVC i niewiem czy mam coś odesłać czy czekać na termin wizyty u konsula teraz ??, a papiery które są '' Missing '' pokazać jak będzie interview? i czy to jest już Case Complete ?? _____FINANCIAL EVIDENCE:_______________________________… NVC has completed the review of this case. However, our review of the I-864, I-864EZ, I-864W or I-864A (if applicable) Affidavit of Support form and supporting documents that you have submitted indicates that there is still some missing documentation. We are sending you the attached checklist, which indicates which documents are still missing. You should obtain these documents and forward them to the visa applicant so they may be presented at the final interview. The applicant must present all required forms and documents, including the missing items to the Consular officer at the visa interview. Please pay specific attention to questions marked in the attached I-864, I-864EZ, I-864W or I-864A checklist. Failure to present the missing items indicated and/or to make the necessary corrections at the visa interview could result in a denial or delay in obtaining a visa for the sponsored applicant. If you need a new I-864 form, please visit the Department of State website at the following address: www.ImmigrantVisas.state.gov and read the Affidavit of Support (I-864) instructions. From there you can fill out the form online and print it to send to the visa applicant for the interview. You will be notified when an interview has been set. Do not contact post regarding your interview date until you have been notified .
Joanna30 Napisano 4 Maja 2013 Zgłoś Napisano 4 Maja 2013 Znaczy... nie rozumiesz, o co proszą? Przysyłają Ci listę brakujących dokumentów, które starający się o wizę powinien przedstawić na rozmowie (poza tymi, które są wymagane). Jeśli tego nie zrobi, to nie dostanie wizy lub otrzymanie jej przeciągnie się w czasie.
euro2012 Napisano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2013 dzięki za odpowiedź , czyli teraz nie muszę już nic odsyłać tylko czekać na termin?? i przygotować papiery na interview tak?
euro2012 Napisano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 a wie ktoś może ile czasu czeka się na datę interview od teraz czyli jak jest już '' Case Complete'' ?
nskgraff Napisano 6 Maja 2013 Zgłoś Napisano 6 Maja 2013 Z moich doswiadczen 10 dni czekasz na termin case complete, potem z 1,5 miesiąca od podania terminu na wizyte , także szykuj się powoli
relaxi Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 a czy ktoś wie, ile czasu potrzeba na lotnisku w Stanach na dokończenie procesu? Mam przesiadkę , więc moim POE nie jest miasto, do którego emigruję. Nie wiem, ile czasu jest mi potrzebne, żeby zdązyć na połączenie.
relaxi Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 właśnie szukam lotu i widzę, że większość z nich to przesiadki w granicach 2-3 godzin. Wydaje mi się, że to za mało. Muszę więc pokombinować i zastanawiam się, jak dużo czasu mi potrzeba, żeby zdążyć na samolot.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.