Rademedes Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 W Onatario jesli posiadasz polskie prawo jazdy mozesz podejsc do laczonego egzaminu na prawo jazdy, czyli test teoretyczny, praktyczny "na miescie" i praktyczny "highway". Polskie prawo jazdy musi byc przetlumaczone a jego autentycznosc potwierdzona w Konsulacie RP. Troche zabawy z tym jest i koszty tez niestety nie male.
majkel93 Napisano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2013 ok dzięki za wszystkie cenne informacje !! Wracając do tego, że miałem dawać informacji co z moim wyjazdem i paszportem tak więc moi drodzy ! Paszport do odbioru za 2 tygodnie ! bez żadnych problemów 2 zdjęcia, podpis lekarza który zna mnie od wielu lat i przyjęli wniosek A i byłem w ambasadzie kanadyjskiej w Berlinie ponieważ jestem z lubuskiego to mam bliżej niż do Warszawy, i polecam.. 0 kolejek, szybkie załatwianie sprawy.
kanadol Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Gratulacje Majkel, napisz tylko jak pierwsze wrazenia z pobytu w Kanadzie i jak Ci sie uklada. PEACE Cheers Mate !
majkel93 Napisano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 dzięki ! Teraz tylko zostaje przyjazd do Kanady i znalezienie pracy
majkel93 Napisano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Kto poleca jakieś strony internetowe lub biura jeśli chodzi o kupno biletu lotniczego? Jakby się znalazly takie osoby to niech napiszą gdzie kupowali, cena itd.
kanadol Napisano 20 Maja 2013 Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 mozesz sprobowac tu cannadianaffair.com maja dosc dobre ceny PEACE
Patrick1394 Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2013 siema tez posiadam obywatelstwo kanadyskie tylko ze ja urodzilem sie tam. skonczylem szkole w tym roku i planuje wyleciec jakos niedlugo. Pisz co u Ciebie bo jestes w podobnej sytuacji do mojej i jestem ciekawy jak poszlo Ci zaklimatyzowanie w Kanadzie. Pozdro
majkel93 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 siema ! Czemu wylatujesz? Ja będę w kanadzie jakoś od lipca wszystko już mam gotowe
Patrick1394 Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 wylatuje bo nie widze dla siebie przyszlosc w Polsce , tu wszystko jest popieprzone a skoro mam obywatelstwo kanadyjskie to glupio bybylo nawet nie sprobowac zycia w Kanadzie. Planuje wyleciec jakos po wakacjach. masz juz nagrana prace czy lecisz w ciemno? w jakie miejsce uderzasz? ja Torronto albo Edmonton ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.