karusek Napisano 3 Października 2013 Zgłoś Napisano 3 Października 2013 viciu080 gratuluję Ci i zazdroszczę, tez chciałbym mieć to wszystko z głowy, a jeszcze nie wiem czy formularze doszły do KCC.
tamczytu Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 Gratuluje pozytywnie rozpatrzonych rozmów - teraz to faktycznie formalnosc, bo stosik z GC spory, pod koniec może nas stresik mały ogarnąć. karusek - ja formularze wysylalam poczatkiem wrzesnia listem zwyklym, po 1,5 tyg dzwonilismy i poinformowali, ze sa u nich w trakcie weryfikacji. Zadzwon to sie dowiesz. Ja zastanawiam sie czy dzwonic i zapytac o wynik weryfikacji, bo niby wszystko prawidlowo wypelnilam, niby... a moze wystarczy zadzwonic juz do Wawy, moze maja jakies info? Mój cn 39*** mam duuuuuuzo czasu.
karusek Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 tamczytu - ja formularze wyslalem z koncem czerwca, później kilkakrotnie, pisałem e-mail z zapytaniem o tym czy doszly, zawsze odpowiedz z automatu..... faktycznie, dla swietego spokoju warto by zadzwonić i zapytać, bo tez wysylalem zwykłym i nie ma zadnego potwierdzenia.... jak cos to jest jeszcze trochę czasu na wyslanie ponowne. 39*** to tak na moje oko polowa maja początek czerwca? Pozdrawiam
tamczytu Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 tamczytu - ja formularze wyslalem z koncem czerwca, później kilkakrotnie, pisałem e-mail z zapytaniem o tym czy doszly, zawsze odpowiedz z automatu..... faktycznie, dla swietego spokoju warto by zadzwonić i zapytać, bo tez wysylalem zwykłym i nie ma zadnego potwierdzenia.... jak cos to jest jeszcze trochę czasu na wyslanie ponowne. 39*** to tak na moje oko polowa maja początek czerwca? Pozdrawiam tak, ja tez dostawalam odp z automatu, lepiej tyrknąć. A czy ktoś dzisiaj ma spotkanie ?
leszekny Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 39*** to tak na moje oko polowa maja początek czerwca? Oby Twoje przewidywania się sprawdziły A czy ktoś dzisiaj ma spotkanie ? Z tego co widzę to w piątki nie ma nikt rozmów
karusek Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 Z tego co widzę to w piątki nie ma nikt rozmów Przed chwila w chicagowskim polonijnym radio mówili (wlaczam czasem ), ze czesc procedur w ambasadach w pl jest wstrzymana ze względu na ograniczenia finansowania administracji. Nie wiem czy top ma związek.
Ironia Losu Napisano 4 Października 2013 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 Przed chwila w chicagowskim polonijnym radio mówili (wlaczam czasem ), ze czesc procedur w ambasadach w pl jest wstrzymana ze względu na ograniczenia finansowania administracji. Nie wiem czy top ma związek. Według tego co jest na stronie ambasady amerykańskiej w Warszawie to usługi konsularne są realizowane w normalnym trybie tutaj link http://polish.poland.usembassy.gov/uslugi.html Wobec tego Twój top nie ma związku
Dragony Napisano 5 Października 2013 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 hehehe.... nastała sobota i zapadła cisza...
runawaybrode Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Witam, moja rozmowa w środę. Trzęsę się jak galareta Pytanie : kiedy i gdzie podajemy adres odbioru GC w Stanach?
sly6 Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Na rozmowie w Ambasadzie musisz to podac w innym przypadku odesla Cie . Mozesz tez ten adres zmienic na granicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.