Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Gratuluje pozytywnie rozpatrzonych rozmów - teraz to faktycznie formalnosc, bo stosik z GC spory, pod koniec może nas stresik mały ogarnąć.

karusek - ja formularze wysylalam poczatkiem wrzesnia listem zwyklym, po 1,5 tyg dzwonilismy i poinformowali, ze sa u nich w trakcie weryfikacji. Zadzwon to sie dowiesz. ;)

Ja zastanawiam sie czy dzwonic i zapytac o wynik weryfikacji, bo niby wszystko prawidlowo wypelnilam, niby... a moze wystarczy zadzwonic juz do Wawy, moze maja jakies info?

Mój cn 39*** mam duuuuuuzo czasu.

Napisano

tamczytu - ja formularze wyslalem z koncem czerwca, później kilkakrotnie, pisałem e-mail z zapytaniem o tym czy doszly, zawsze odpowiedz z automatu..... faktycznie, dla swietego spokoju warto by zadzwonić i zapytać, bo tez wysylalem zwykłym i nie ma zadnego potwierdzenia.... jak cos to jest jeszcze trochę czasu na wyslanie ponowne.

39*** to tak na moje oko polowa maja początek czerwca?

Pozdrawiam

Napisano

tamczytu - ja formularze wyslalem z koncem czerwca, później kilkakrotnie, pisałem e-mail z zapytaniem o tym czy doszly, zawsze odpowiedz z automatu..... faktycznie, dla swietego spokoju warto by zadzwonić i zapytać, bo tez wysylalem zwykłym i nie ma zadnego potwierdzenia.... jak cos to jest jeszcze trochę czasu na wyslanie ponowne.

Pozdrawiam

tak, ja tez dostawalam odp z automatu, lepiej tyrknąć.

A czy ktoś dzisiaj ma spotkanie ?

Napisano

Oby Twoje przewidywania się sprawdziły

A czy ktoś dzisiaj ma spotkanie ?

Z tego co widzę to w piątki nie ma nikt rozmów

Napisano

Z tego co widzę to w piątki nie ma nikt rozmów

Przed chwila w chicagowskim polonijnym radio mówili (wlaczam czasem :)), ze czesc procedur w ambasadach w pl jest wstrzymana ze względu na ograniczenia finansowania administracji.

Nie wiem czy top ma związek.

Napisano

Przed chwila w chicagowskim polonijnym radio mówili (wlaczam czasem :)), ze czesc procedur w ambasadach w pl jest wstrzymana ze względu na ograniczenia finansowania administracji.

Nie wiem czy top ma związek.

Według tego co jest na stronie ambasady amerykańskiej w Warszawie to usługi konsularne są realizowane w normalnym trybie tutaj link http://polish.poland.usembassy.gov/uslugi.html

Wobec tego Twój top nie ma związku ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...