leszekny Napisano 8 Października 2013 Zgłoś Napisano 8 Października 2013 Many kogos w tym tygodniu w kolejce?
runawaybrode Napisano 8 Października 2013 Zgłoś Napisano 8 Października 2013 Many kogos w tym tygodniu w kolejce? No ja jutro jestem
runawaybrode Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Dostałam Opisuję proces interview: 1) weszłam o 8 wyszłam o 10 - ktoś wcześniej napisał, że wszystko sprawie idzie, wręcz przeciwnie, długo się czeka na numerki, rejestracje, numerek do kasy, etc. i nie wolno wchodzić z większą torebką ( to tak dla Pań), przy wejściu zostawiasz telefon - nie zapominajcie o wzięciu numerku 2) rejestracja przy ktorej wydają Ci kolejny numerek 3) czekanie 4) czekanie 5) proszą znowu: pokazujesz dokumenty, poprosili mnie o wyciąg z konta, pytania o poprzednie pobyty w stanach, etc. 6) czekanie 7) proszą do tego samego okienka po odciski palców 8) kasa: płacisz 330$ 9)czekanie 10) rozmowa z konsulem: przysięga, pytania: dlaczego chce pani jechac? co pani zamierza tam robić? czy była pani wcześniej w usa? potem powiedziała, że u mnie to łatwa sprawa, podpis, odcisk palców i do domu
haneczka019 Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 , poprosili mnie o wyciąg z konta Czyli jednak. Gratuluje .
tamczytu Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 GRATULACJE! Mam takie niezbyt dyskretne pytanie, własnie co do wyciagu. Jaka kwota (orientacyjnie) ich zadowala? Tak z obserwacji konsulowej twarzy. Jak sumka jest dla nich "cool" . Jak pisałam wcześniej, ja troche się obawiam tego, ze moj wyciąg moze ich niezbyt zadowolic.
Ironia Losu Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Gratulacje! Powodzonka w USA
serafina Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Gratuluję, Przyłączam się do niedyskretnego pytania - czy circa około 20tyś to może być?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.