leszekny Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Tak aby wystarczyło na 3 miesiące A to zależy gdzie i u kogo się ztarzymasz
Ironia Losu Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Słuchajcie, ja mam pytanie odnosnie rozmowy. Czy gdy ja zostałam wylosowana to na rozmowę do konsula idzie cała moja rodzina (maż i dziecko) czy tylko ja ? Oczywiscie w dokumentach są zgłoszeni. A wracajac do kwesti pieniedzy na koncie to mysle ze dla jednej osoby po 10 tys na msc czyli około 3300,00$ to nie jest źle.
leszekny Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Słuchajcie, ja mam pytanie odnosnie rozmowy. Czy gdy ja zostałam wylosowana to na rozmowę do konsula idzie cała moja rodzina (maż i dziecko) czy tylko ja ? Oczywiscie w dokumentach są zgłoszeni. A wracajac do kwesti pieniedzy na koncie to mysle ze dla jednej osoby po 10 tys na msc czyli około 3300,00$ to nie jest źle. Wszyscy mają być na rozmowie co do $3300 na osobę jest MORE THAN ENOUGHT Myślę, że dla rodziny to $5000 na miesiąc
Ironia Losu Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Wszyscy mają być na rozmowie co do $3300 na osobę jest MORE THAN ENOUGHT Myślę, że dla rodziny to $5000 na miesiąc Tak 5000$ dla rodziny to jest wystarczajaco.
sly6 Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Takie pisanie co jest wystraczajace nie ma sensu za duzego a to dlaczego wiele razy ktos mial mniej niz 2 tys dol us i wiza byla a byly osoby ze nie dosc ze mialy kase na koncie i mialy samochod itd i wyszly bez wizy a to dlaczego? poniewaz wiele osob przelewa sobie kase na konta,pokazuje ze to ich ale tego nie widac za duzo Juz wiele razy na tym forum pisalismy nie ma wyznacznika co jest kwota wystarczajaca i zamiast szukac kasy,martwic sie ze ma ktos za malo powinna dana osoba zainwestowac w jezyk,poznanie danego miejsca gdzie leci,co bedzie robic w USA aby wyszlo ze majac 2 tys dol na koncie poradzi sobie zaraz na 2 dzien po wyladowaniu :)I to interesuje Konsula na rozmowie..Oczywiscie te pare dol sie przyda leszek a teraz pokaz mi na stronie,zasadach ze ta kasa ma starczyc na okres 3 miesiecy? jest napisane ze ma wystarczyc do znalezienia pracy i tyle w tym temacie .
leszekny Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 poniewaz wiele osob przelewa sobie kase na konta,pokazuje ze to ich ale tego nie widac za duzo leszek a teraz pokaz mi na stronie,zasadach ze ta kasa ma starczyc na okres 3 miesiecy? jest napisane ze ma wystarczyc do znalezienia pracy i tyle w tym temacie . A kto Ci może sprawdzić historię Twojego konta? O 3 miesiącach było gdzieś na forum
sly6 Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 to gdzies na forum to ktos sobie mogl od tak napisac nie pamietam aby ktos pisal ze to prawda jest . nie potrzeba historii aby zobaczyc jak ktos przesadza w kwotami ... pamietam inne historii jak np 10 tys dol itd ale to jest wiadomosci wyjete z dawnych czasow
leszekny Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 to gdzies na forum to ktos sobie mogl od tak napisac nie pamietam aby ktos pisal ze to prawda jest . nie potrzeba historii aby zobaczyc jak ktos przesadza w kwotami ... pamietam inne historii jak np 10 tys dol itd ale to jest wiadomosci wyjete z dawnych czasow dlatego przy moim poście był uśmiech to jest oczywiste, że jak ktoś wyskoczy z setkami tysięcy a nie ma samochodu, domu, mieszkania to jest coś nie tak
sly6 Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 i tutaj sie zgadzamy bo sa tacy ze beda szukac na sile kasy co jest wazne do jakiego stanu lecimy ,ile tam kosztuje wynajecie mieszkania,zycie
Dragony Napisano 9 Października 2013 Zgłoś Napisano 9 Października 2013 Gratulacje Co do wyciągu z konta - a co jesli ktoś ma środki ulokowane w mieszkaniu? Przecież przykładowo (ja akurat nie należę do szczęśliwców, ale ciekawa jestem) nie sprzedam mieszkania zanim nie bedzie pewności ze otrzymało sie wizę emigracyjną
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.