mi0706 Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Zielona Karta przyznana No więc przed chwilą skończyłem rozmowę tzn wszedłem 0 7.30 a o 8.30 zakończyłem rozmowę. Konsul bardzo serdeczna, uśmiechnięta na luzie. Nie chcieli bym pokazywał ile mam na koncie. Ciekaw jestem czemu dwóch dodatkowych zdjęć które przyniosłem nie chciała. Powiedziała że już jakieś mają. Hmm. Też tak mieliście? Pozdrawiam Moje gratulacje! kolejny zielono-kartkowiec jest!
karolamo Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Słuchajcie, a jak szybko powinniśmy otrzymać maila z zaproszeniem na rozmowę od momentu wydania biuletynu? Mamy numer 124**.
karusek Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Słuchajcie, a jak szybko powinniśmy otrzymać maila z zaproszeniem na rozmowę od momentu wydania biuletynu? Mamy numer 124**. a logowales się czy masz zmiane statusu?
karolamo Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 a logowales się czy masz zmiane statusu? Logowalismy sie i nie mamy zmiany. Ale mi chodzi o maila, jak dlugo czekaliscie na maila od momentu pojawienia sie biuletynu?
karusek Napisano 15 Października 2013 Zgłoś Napisano 15 Października 2013 Logowalismy sie i nie mamy zmiany. Ale mi chodzi o maila, jak dlugo czekaliscie na maila od momentu pojawienia sie biuletynu? nie wiem, ja też czekam na zaproszenie na rozmowe, ale to będę miał dopiero podejrzewam w lutym. 17xxx. w instrukcji jest napisane ze e-mail dostaje się na 4 do 6 tygodni przed rozmową, ale sprawdz tez spam, czasem tam ląduje e-mail z KCC.
anka89 Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 dostalam prośbe o ponowne wyslanie jednego z dokumentów bo zle bylo wypełnione. gdzie trzeba sie logować aby cos sprawdzic jak w rozmowie powyrzej ?? do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla i nie odczylam jej wczesniej
mi0706 Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 LOGOWANIE jest tylko w jednym miejscu: http://www.dvlottery.state.gov Nie bardzo rozumiem ostatnie zdanie z twojego posta.
leszekny Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 dostalam prośbe o ponowne wyslanie jednego z dokumentów bo zle bylo wypełnione. gdzie trzeba sie logować aby cos sprawdzic jak w rozmowie powyrzej ?? do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla inie odczylam jej wczesniej Wrzuć treść tego maila od KCC to będzie łatwiej Ci pomóc. I jaki masz numer bo to też ważne
karusek Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 dostalam prośbe o ponowne wyslanie jednego z dokumentów bo zle bylo wypełnione. gdzie trzeba sie logować aby cos sprawdzic jak w rozmowie powyrzej ?? do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla inie odczylam jej wczesniej Jeli dostałaś wiadomość z KCC o błędzie w wyslanym dokumencie, to znaczy ze one dotarły do KCC i trzeba doslac "poprawiony" formularz lub formularze. Wypelniasz DS lub DSP, robisz z niego PDF, wysylasz e-mail z pdfem i wiadomoscia o korekcie do KCC na wskazany w informacji o wylosowaniu adres e-mail, (oczywiście zgodnie z zasadami korespondencji z KCC, wiec w tytule CN, a w treści e-mail również imie nazwisko data urodzenia itd....) dwa dni później dzwonisz do KCC z informacja o wysłaniu korekty. Jeśli się okaże że to nie jest wystarczające, to Cie o tym poinformują, wtedy wkładasz skorygowany dokument do koperty jak po 1 Maja, i wysyłasz pocztą. btw. jaki masz CN? tak mniej więcej. Pozdro.
MartyMcFly Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Słuchajcie, a jak szybko powinniśmy otrzymać maila z zaproszeniem na rozmowę od momentu wydania biuletynu? Mamy numer 124**. Przyłączam się do pytania. CN 10XXX
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.