Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zielona Karta przyznana :)

No więc przed chwilą skończyłem rozmowę tzn wszedłem 0 7.30 a o 8.30 zakończyłem rozmowę. Konsul bardzo serdeczna, uśmiechnięta na luzie. Nie chcieli bym pokazywał ile mam na koncie. Ciekaw jestem czemu dwóch dodatkowych zdjęć które przyniosłem nie chciała. Powiedziała że już jakieś mają. Hmm. Też tak mieliście?

Pozdrawiam

Moje gratulacje! kolejny zielono-kartkowiec jest!

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Logowalismy sie i nie mamy zmiany. Ale mi chodzi o maila, jak dlugo czekaliscie na maila od momentu pojawienia sie biuletynu?

nie wiem, ja też czekam na zaproszenie na rozmowe, ale to będę miał dopiero podejrzewam w lutym. 17xxx.

w instrukcji jest napisane ze e-mail dostaje się na 4 do 6 tygodni przed rozmową, ale sprawdz tez spam, czasem tam ląduje e-mail z KCC.

Napisano

dostalam prośbe o ponowne wyslanie jednego z dokumentów bo zle bylo wypełnione. gdzie trzeba sie logować aby cos sprawdzic jak w rozmowie powyrzej ??

do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla i nie odczylam jej wczesniej

Napisano

dostalam prośbe o ponowne wyslanie jednego z dokumentów bo zle bylo wypełnione. gdzie trzeba sie logować aby cos sprawdzic jak w rozmowie powyrzej ??

do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla inie odczylam jej wczesniej

Wrzuć treść tego maila od KCC to będzie łatwiej Ci pomóc.

I jaki masz numer bo to też ważne

Napisano

do kiedy mam jescze czas z tymi dokumentami wiadomosc byla inie odczylam jej wczesniej

Jeli dostałaś wiadomość z KCC o błędzie w wyslanym dokumencie, to znaczy ze one dotarły do KCC i trzeba doslac "poprawiony" formularz lub formularze.

Wypelniasz DS lub DSP, robisz z niego PDF, wysylasz e-mail z pdfem i wiadomoscia o korekcie do KCC na wskazany w informacji o wylosowaniu adres e-mail, (oczywiście zgodnie z zasadami korespondencji z KCC, wiec w tytule CN, a w treści e-mail również imie nazwisko data urodzenia itd....) dwa dni później dzwonisz do KCC z informacja o wysłaniu korekty. Jeśli się okaże że to nie jest wystarczające, to Cie o tym poinformują, wtedy wkładasz skorygowany dokument do koperty jak po 1 Maja, i wysyłasz pocztą.

btw. jaki masz CN? tak mniej więcej.

Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...