leszekny Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Przyłączam się do pytania. CN 10XXX Czytać forum i sprawdzać folder SPAM od 4 do 6 tygodni przed rozmową wg instrukcji
viciu080 Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 Witam i gratuluję wszystkim co otrzymali Co do informacji o spotkaniu to ja nic nie dostałem na maila tylko sam musiałem sprawdzić także nie sugerujcie się mailem bo nie zawsze dochodzi!!! No i pytanie ode mnie, czy ktoś z Was mieszka na Hawajach?
Kris2014 Napisano 16 Października 2013 Zgłoś Napisano 16 Października 2013 witam, Zostałem wylosowany, na początku listopada mamy rozmowę. Aktualnie zbieram dokumenty i szukamy najlepszej destynacji dla nas (nie mamy tam nikogo, więc może być gdziekolwiek). Dziękuje wszystkim forumowiczom za przydatne info, z których cały czas korzystam. Pozdrawiam i życzę szczęścia w kolejnych losowaniach.
anka89 Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 karusek. Moj numer to *****34271 czyli co email wyslac a nie odrazu poczta ??
mi0706 Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Przyłączam się do pytania. CN 10XXX Ja, w DV2013 miałem też nr 10XXX i rozmowa wypadła na początek stycznia, a maila dostałem w listopadzie. Od czasu gdy jestem na forum widziałem już wpisy, że maila nie dochodziły, a zmiany statusu były.
slowik1 Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 wczoraj miałem spotkanie w ambasadzie;) wszystko trwało prawie trzy godziny, finalna rozmowa z panią konsul około 10 minut, pytania dotyczyły planów jakie mam w usa, czy jestem zaręczony, czy mam dzieci, dlaczego chce leciec i kiedy zamierzam wyleciec. czekam na odbiór paszportu:) nie ma czym się stresowac jeśli chodzi o rozmowę. Pani w pierwszym okienku zapytała czy chce rozmowę po polsku czy po angielsku. Powiedziałem, że po angielsku bo myślałem, że to coś przyspieszy ale jednak nie przyspieszyło:) Jeśli macie jakiekolwiek pytania, z chęcią odpowiem, pozdrawiam!
Marcin1982 Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Mam pytanie. Przy wpłacie 165 $ za kartę przez USCIS tzw imigrant fee podaje się dane: imię i nazwisko karty visa bez polskich znaków? Próbowałem wpisać np ł i później system u nich przy już sprawdzeniu danych odczytał ł jako 38# coś tam. Ważne pytanie czy jak podam swoje dane bez poslich znaków to system ich przyjmie i pobierze pieniądzę czy jednak podawać polskie znaki?
Justi_87 Napisano 17 Października 2013 Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Przeciez od samego poczatku powtarza sie, ze polskich znakow sie nie uzywa. nie bedziesz ich mial na wizie, nie bedzie ich na gc ani na zadnych innych dokumentach wydawanych w usa. takze nie, nie podajesz nazwiska z polskimi znakami. Jesli nazywasz sie Mańkowski pisze Mankowski.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.