sly6 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 anka co do dokumentow to badania,zaswiadczenie o niekaralnosci i oplata za wize tak jak TY
siunia Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Witam mam wizyte w listopadzie co konkretnie odpowiadać żeby zadowolić konsula - poco do USA jedziemy??? :-))) ( wysłalismy tak z "głupia" zgłoszenie )
karusek Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 Witam mam wizyte w listopadzie co konkretnie odpowiadać żeby zadowolić konsula - poco do USA jedziemy??? :-))) ( wysłalismy tak z "głupia" zgłoszenie ) jeśli tak z głupia to, lepiej nie jechać.
Michalek Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 W związku z tym, że moja rozmowa już tuż tuż, mam kilka pytań: 1. Czy wystarczy, że zrobię kopie dyplomu ukończenia studiów, czy muszę mieć odpis? 2. Czy jeśli skończyłem studia, to wystarczy, że do dokumentów dołączę dyplom ukończenia studiów, czy potrzebne jest także świadectwo maturalne? 3. Na liście dokumentów wymaganych widnieją dokumenty finansowe. Czy to znaczy, że do dokumentów mam dołączyć np. wyciąg z konta bankowego? Czy po prostu mieć go przy sobie , a w razie gdy konsul zapyta czy mam jakieś środki własne, to wtedy mu przedstawić taki wyciąg?
siunia Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 - ja wiem poco jadę , ja tylko pytam co odpowiadacie ,.... - a z głupia jest w cudzysłowiu ,
Justi_87 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 skoro wiesz po co jedziesz to dokladnie to powiedz konsulowi.
siunia Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 skoro wiesz po co jedziesz to dokladnie to powiedz konsulowi. ok super dzięki pozdrawiam
karusek Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 - ja wiem poco jadę , ja tylko pytam co odpowiadacie ,.... - a z głupia jest w cudzysłowiu , pamiętaj że po rozmowie z urzędnikiem konsularnym składasz podpis na dokumentach i przysięgę że to wszystko jest zgodne z prawdą. Czy będziesz kłamać czy nie, Twoja sprawa :-)
siunia Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 pamiętaj że po rozmowie z urzędnikiem konsularnym składasz podpis na dokumentach i przysięgę że to wszystko jest zgodne z prawdą. Czy będziesz kłamać czy nie, Twoja sprawa :-) ale nikt nie mówi o kłamaniu pytałam tylko najnormalniej w świecie , chciałam tylko wiedzieć co odpowiadacie - ludzie nie nakręcajcie się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.