czarnaop Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Witam! Mam jedno pytanie. Posiadam wizę turystyczną do USA dziesięcioletnią.Chciałam się spytać jaki okres czasu po przylocie z USA trzeba odczekać w Polsce aby ponowie wyjechać do Ameryki? Czy są jakieś przepisy mówiące jak długo trzeba być w Polsce, a jeśli nie to jak mozecie mi doradzić. Czekam na odpowiedź z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 jestes w USA np 6 miesiecy i wracasz do Polski to mozesz poleciec na 2 dzien ale lepiej odczekaj te pare miesiecy na nastepna podroz 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Znajmomy po polrocznym pobycie lecial ponownie za 4 miesiace i mial dosc spore problemy na lotnisku ( kilkudziesieciominutowa rozmowa przez tlumacza) dastal na miesiac. Nie ma mozna jennoznacznie stwierdzic. Ale te kilka miesiecy jak niektorzy proponuja to malo. Jak dla mnie zeby za bardzo sie nie rzucac w oczy to raz na dwa lata do usa ( jezeli chcemy tam posiedziec pol roku). Jezeli zas masz jezdzic np na 2-3 tygodnie to wiekszych problemow by nie bylo jakis i 3 razy o roku polecial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dżola Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 jaki okres czasu po przylocie zUSA trzeba odczekać w Polsce aby ponowie wyjechać do Ameryki? na wizie turystycznej zgodnie z przepisami pół roku. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 jaki okres czasu po przylocie zUSA trzeba odczekać w Polsce aby ponowie wyjechać do Ameryki? na wizie turystycznej zgodnie z przepisami pół roku. Pozdro! gdzie to znalazlas??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Santa... a czy ta takiej wizie, mozna pojechac do Meksyku ?? Moge ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 no jasne ze mozesz! :-) jak masz okazje, to sie pchaj tam drzwiami i oknami! :-) w koncu masz wize B1/B2 wielokrotnego wjazdu :-) ale tak na wszelki wypadek - jadac do tego meksyku wez ze soba swoj bilet na samolot- zeby na immigration udowodnic powrot itd itp (nie mart sie - jakbys go zgubila/ukradli, to wystawienie nowego kosztuje niewiele- bo wszystko juz maja w komputerze ;-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Bede w San Antonio i chcialabym tez na jeden dzien wyskoczyc do Meksyku, wiec czemu nie, jesli moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Wiola moze Ci wezma ten druk I-94 lub tez nie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Jak mi wezma ??? A co oddam wylatując ze stanow ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.