aga_k1 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2013 Tak, odbieralam na Annopolu. Mysle, ze zdazycie. Planujecie leciec czy juz macie bilety kupione i stad ta spinka? mamy juz kupione bilety i dlatego musimy zdazyc
spicyvanilla Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2013 Skąd wiadomo, że w punkcie TNT można już odebrać wizę? Przysyłają smsa? Jak długo przechowują w TNT tę przesyłkę? Ma się określony czas na jej odbiór?
Laurka Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2013 Skąd wiadomo, że w punkcie TNT można już odebrać wizę? Przysyłają smsa? Jak długo przechowują w TNT tę przesyłkę? Ma się określony czas na jej odbiór? W Ambasadzie wreczaja instrukcje odbioru paszportu. Ja nawet nie zdazylam spojrzec na to, co mi dali, bo sms przyszedl tak szybko Co do czasu przechowywania przesylki w TNT nie umiem odpowiedziec.
spicyvanilla Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2013 No to już mogę sobie sama odpowiedzieć - dziś rano przyszedł sms z powiadomieniem. Na odbiór mam 9 dni roboczych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.