freja Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 Szukalam tematu na forum, ale nie znalazlam. Pakujac sie do wyjazdu oblalam sie zimnym potem, poniewaz zajrzalam w paszport mojej mamy, ktora z nami leci, i jej paszport jest miekki, nie - biometryczny. Zostal wydany w 2006 roku na 10 lat, a wiec jest wazny. Ponadto, w tym paszporcie ma wize turystyczna 10cio letnia, ktora rowniez zostala wydana w 2006 roku, wiec takze jest wazna. Pytanko - czy taki paszport jest wazny?
sly6 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2013 jest wazny nadal ale juz do Kanady nie jesli bedzie chciala Twoja mama leciec do Kanady to musi miec paszport biometryczny lub tez wize w tym paszporcie co ma tak pisze jakby chciala,chcielibyscie leciec,jechac do Kanady
Laurka Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Dlaczego mialby nie byc wazny? Ja mam taki sam. Z pierwszej polowy lipca 2006 r., czyli tuz przed tym jak zaczeto wydawac biometryczne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.