Aneczkaaaa906 Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 witam wszystkich Mam takie nurtujace mnie pytanie,bylam ostatnio na rozmowie typu CR1,,wszystko bylo wporzadku ale jednak okazallo sie ze brakuje mi dokumentu o niekaralnosci z kartoteki nieletnich,mialam normalnie rozmowe z konsulem i powiedzial ze wszystko jest ok,tylko musze doslac im ten papier wraz z paszportem.,w.Moje pytanie jest takie ile najdluzej ambada moze trzymac paszport?I Czy bez problemu dostane go rayem i wbita wiza?i ile to moze potrwac najdluzej?
mi0706 Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 ok. 3-4 dni od uzupełnienia dokumentów i masz paszport z wklejoną wizą do odbioru.
Aneczkaaaa906 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 dzieki wilekie za odpowiedz
mmaarreekk Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 witam wszystkich Mam takie nurtujace mnie pytanie,bylam ostatnio na rozmowie typu CR1,,wszystko bylo wporzadku ale jednak okazallo sie ze brakuje mi dokumentu o niekaralnosci z kartoteki nieletnich,mialam normalnie rozmowe z konsulem i powiedzial ze wszystko jest ok,tylko musze doslac im ten papier wraz z paszportem.,w.Moje pytanie jest takie ile najdluzej ambada moze trzymac paszport?I Czy bez problemu dostane go rayem i wbita wiza?i ile to moze potrwac najdluzej? Ale nie miałaś tego dokumentu bo zapomniałaś, czy Cie nie poinformowali, żeby takowy przynieść?
sly6 Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 moze tez zapomniala zaznaczyc ta kartoteke do sprawdzenia.
Aneczkaaaa906 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 mialam papier o niekaralnosci ale z kartoteki karnej a nie z kartoteki nieletnich pojecia nie mialam ze wlasnie ten bedzie im potrzebny,na rozmowie mialam 2 kopie papierku o niekaralnosc ale okazalo sie ze to nie te ii kazali mi doslac.,
lexa Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Mam pytanie??? Zalatwiam papiery do wyjazdu do USA. Bierzemy slub w sierpniu. Zapytalam w Ministerstwie Sprawiedliwosci o to jaki dokument musze miec odnosnie nie karalnosci. Dostalam informacje ,ze tylko "zapytanie o udzielenie informacji o osobie" Wspomnialam ,ze moj syn ma lat 19. Podobno to ma wystarczyc. Jednak czytam ,ze rowniez dla nieletnich takie cos potrzebuje. Niewiem. Czy to zapytanie o osobie nie jest ogolnie?
sly6 Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 lexa zobacz formularz o zapytaniu i tam masz pkt do zaznaczenia o sprawdzenie kartoteke dla nieletnich,zaznaczasz ten pkt i bedzie ok dla Ambasady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.