sly6 Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 jestes na tyle dlugooo na forum,czytasz chyba nie ktore posty,tematy ze powinienies wiedziec jakie sa wyjscia a moze mozliwosci jak szkola,nauka ale tutaj kasa jest potrzebna,sponsor..zona i slub co do tych 50 tys dol to podaj linka,gdzie takie cos czytales.
patrykgiel Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 tak tyle, że ja nie chcę wyjechać by się uczyć, zwiedzać, tylko mieszkać i pracować, bo wyjechać aby zostawić kasę to nie, mam zamiar tam zostać na stałe do końca życia. a wiza pracownicza jest chyba równie trudna do załatwienia. Czytam te posty tylko kombinuje cały czas żeby jak najszybciej wyjechać, a poza tym to prawda, że zachód polski ma większe szanse na wylosowanie GC niź wschód bo to wydaje mi się kolejną bzdurą. Nie pamiętam strony gdzie to czytałem z tą kaucją ale to miała być jakać ustawa czy coś. Bo mamy kuzynka czyli moja ciocia to chyba za bardzo mi nie pomoże w zdobyciu pozwolenia na wjazd ?
sly6 Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2013 to jak znajdziesz ten link to sie zapoznamy z tym co tam pisze Kolejna sprawa to chcesz wyjechac ale czasami nie da sie wyjechac na pobyt staly odrazu,dlatego napisalem o innych wyjsciach Bo np ktos z rodziny nie znajdzie Ci zony a Ty sam ja znajdziesz a jak kto zrobic nie bedac na miejscu Czasami taka droga na okolo oplaca sie i warto ja przejsc jak ja bym mial taka mozliwosc to tak bym zrobil .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.