Skocz do zawartości

Kilka Pytań O Wizę.

patrykgiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jestes na tyle dlugooo na forum,czytasz chyba nie ktore posty,tematy ze powinienies wiedziec jakie sa wyjscia a moze mozliwosci

jak szkola,nauka ale tutaj kasa jest potrzebna,sponsor..zona i slub

co do tych 50 tys dol to podaj linka,gdzie takie cos czytales.

Napisano

tak tyle, że ja nie chcę wyjechać by się uczyć, zwiedzać, tylko mieszkać i pracować, bo wyjechać aby zostawić kasę to nie, mam zamiar tam zostać na stałe do końca życia. a wiza pracownicza jest chyba równie trudna do załatwienia.

Czytam te posty tylko kombinuje cały czas żeby jak najszybciej wyjechać, a poza tym to prawda, że zachód polski ma większe szanse na wylosowanie GC niź wschód bo to wydaje mi się kolejną bzdurą.

Nie pamiętam strony gdzie to czytałem z tą kaucją ale to miała być jakać ustawa czy coś.

Bo mamy kuzynka czyli moja ciocia to chyba za bardzo mi nie pomoże w zdobyciu pozwolenia na wjazd ?

Napisano

to jak znajdziesz ten link to sie zapoznamy z tym co tam pisze

Kolejna sprawa to chcesz wyjechac ale czasami nie da sie wyjechac na pobyt staly odrazu,dlatego napisalem o innych wyjsciach

Bo np ktos z rodziny nie znajdzie Ci zony a Ty sam ja znajdziesz a jak kto zrobic nie bedac na miejscu ;)

Czasami taka droga na okolo oplaca sie i warto ja przejsc

jak ja bym mial taka mozliwosc to tak bym zrobil .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...