janpalony Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzień dobry, czy to prawda, że nie trzeba płacić za bilety wstępu do muzeów w USA jeśli np powie się, że jest się mało zamozną osobą i zaproponuje się donacje na rzecz danego muzeum w kwocie zależnej od osoby ??tzw ile Pan Bóg da ?? powiedziała mi to jedna żydówka (bez uprzedzeń!) więc z punktu finansowego traktuję tę informację jako wiarrygodną. ktoś wie coś na ten temat ??
KaeR Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzień dobry, czy to prawda, że nie trzeba płacić za bilety wstępu do muzeów w USA jeśli np powie się, że jest się mało zamozną osobą i zaproponuje się donacje na rzecz danego muzeum w kwocie zależnej od osoby ??tzw ile Pan Bóg da ?? powiedziała mi to jedna żydówka (bez uprzedzeń!) więc z punktu finansowego traktuję tę informację jako wiarrygodną. ktoś wie coś na ten temat ?? Niektóre muzea np. w ny tak miały ale nie trzeba było nic mówić. Było co łaska. W DC smithsoniany są za darmo.
janpalony Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 w moim poście brakło najważniejszej wiaadomości czyli konkretnego miasta o którym pisałem. chodziło mi o NYC. mógłbyś napisać cos wiecej na ten temat ?? ja wiem tyle, ile napisałem.
paradoox Napisano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 http://www.polonia.net/nowy-jork/nowy-jork-dla-oszczednych tak sie składa, że akurat wczoraj o tym czytałem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.