Skocz do zawartości

Muzea W Usa

janpalony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry,

czy to prawda, że nie trzeba płacić za bilety wstępu do muzeów w USA jeśli np powie się, że jest się mało zamozną osobą i zaproponuje się donacje na rzecz danego muzeum w kwocie zależnej od osoby ??tzw ile Pan Bóg da ??;) powiedziała mi to jedna żydówka (bez uprzedzeń!) więc z punktu finansowego traktuję tę informację jako wiarrygodną. ktoś wie coś na ten temat ??

Napisano

Dzień dobry,

czy to prawda, że nie trzeba płacić za bilety wstępu do muzeów w USA jeśli np powie się, że jest się mało zamozną osobą i zaproponuje się donacje na rzecz danego muzeum w kwocie zależnej od osoby ??tzw ile Pan Bóg da ??;) powiedziała mi to jedna żydówka (bez uprzedzeń!) więc z punktu finansowego traktuję tę informację jako wiarrygodną. ktoś wie coś na ten temat ??

Niektóre muzea np. w ny tak miały ale nie trzeba było nic mówić. Było co łaska. W DC smithsoniany są za darmo.
Napisano

w moim poście brakło najważniejszej wiaadomości czyli konkretnego miasta o którym pisałem. chodziło mi o NYC. mógłbyś napisać cos wiecej na ten temat ?? ja wiem tyle, ile napisałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...