KaeR Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja, chociaż jestem już w tych 2% a i tak nie mam się co cieszyć, bo przecież mi pewnie nie wyjdzie. Za dużo filmów amerykańskich no i menopauza. Dramat Hahaha. Dobre. Z tego wątku rzeczywiście trzeba się wypisać, jak reszta ludzi co miała coś ciekawego do powiedzenia i wrócić po wynikach. Powodzenia za kilka dni, ale życzę Wam numerów wyższych od mojego. :-P
shmehr Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Przejrzałam sporo wątków na tym forum, ale czasami wypowiedzi starych bywalców są naprawdę nie na miejscu. Bycie adminem (tak sądziłam) jest czymś w rodzaju misji społecznej i wymaga sporo cierpliwości. Wcale nie tak łatwo się czyta wielostronnicowe wątki w celu znalezienia konkretnych informacji, a często jest to zarzut do nowo przybyłych gości pytających w kóło o to samo. Może w takim razie zamknijcie to forum, skoro to taki ciężar? Tylko przy loterii robi się tu tłoczno, bo reszta tematów zamiera. Zawsze się trafi jakiś sympatyczny rozmówca i zabija chęć wypowiedzi. Zresztą to dość ciekawe i nie dotyczy tylko tego forum, nie wiem czemu ludzie są w stosunku do siebie tacy opryskliwi. Justka popraw się, bo jak będziesz sadzić ortografy to dostaniesz bana. Nie chcialbym sie czepiac i byc niemily jak reszta tych paskudnych moderatorow ale... jestes na forum dosc krotko a oceniasz ze jedyne zycie na forum istnieje wtedy, gdy zbliza sie 1 maja. Nieprawda. Gdy zbliza sie 1 maja robi sie tu smietnik. Nie wiem jakim cudem watek 'odliczamy do 1 maja' nie zostal jeszcze usuniety przez moderatorow? W zamian chyba lepiej stworzyc taki temat jak rok temu - tzn aby kazdy mogl wpisac wygralem/nie wygralem, ktory bedzie zablokowany az do ogloszenia wynikow, czyli do 1 maja aby nie bylo tutaj smietniska. Shmehr Czemu nie skorzystasz? Bo obecnie jestem w lepszej ekonomicznie sytuacji niz bylbym po wylocie do USA. Po co leciec gdzies, gdzie bede musial zaczynac od zera lub praktycznie od zera, skoro mam bardzo dobra i perspektywiczna prace w bardzo dobrze prosperujacym sektorze. Bez szczegolow oczywiscie bo jest to zbedne. BTW Justka czy przypadkiem nie powinnas przystopowac z iloscia postow? Merytorycznie nie ma w nich nic, totalnie nic, szczegolnie w Twoich ostatnich wpisach. Daj sobie na wstrzymanie, to nie czat. PS. Wybaczcie brak polskich znakow, taki urok mojego kompa.
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Jestem tu ponad 9 miesięcy (nie aż tak krótko) i oceniam to, co widzę. Sama swojego czasu zadawałam głupie pytania, ale też starałam się dodać coś od siebie, podzielić doświadczeniami. Czasem nie pasuje mi klimat wypowiedzi, jakieś takie protekcjonalne podejście do nowicjuszy. Bo może ja jestem i nowa, ale tylko na forum, w życiu mam już spore doświadczenie i czemu mam się dawać besztać jakimś obcym ludziom. Forum samo w sobie jest super
shmehr Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 (....) w życiu mam już spore doświadczenie i czemu mam się dawać besztać jakimś obcym ludziom. Forum samo w sobie jest super Nikt nie beszta, a jedynie napomina. Czasami krytyke trzeba przyjac na klate, nawet na kobieca klate Forum jest bardzo fajne (EDIT - jedyne forum na ktorym zagoscilem na dluzej), dlatego tez czasami trzeba je bronic przed zasmiecaniem, aby nie byl to plac zabaw, a kopalnia wiedzy.
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Na klatę to ja sobie mogę położyć kota Nie jesteśmy w przedszkolu Dobra, ja się wyłączam bo właśnie robimy...plac zabaw
justka Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Miqhs ma racje Tak jak sobje ludzie życzą krótko,zwięzle i na temat:bez komentarza. Pozdrowienia shmehr
uslow Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Nikt nie beszta, a jedynie napomina. Czasami krytyke trzeba przyjac na klate, nawet na kobieca klate Forum jest bardzo fajne (EDIT - jedyne forum na ktorym zagoscilem na dluzej), dlatego tez czasami trzeba je bronic przed zasmiecaniem, aby nie byl to plac zabaw, a kopalnia wiedzy. Jak na razie widzę, że na cztery Twoje dzisiejsze posty w różnych czterech tematach aż w trzech czepiasz się innych forumowiczów. Bezpłciowa i wyłącznie popularno-naukowa forma tego forum nie przejdzie. Poza wartością informacyjną, to forum jest skupiskiem pozytywnej energii, co wynika z serdecznych postaw wielu udzielających się tu osób, dzięki pomaganiu sobie nawzajem stajemy się tak jakby anonimowymi przyjaciółmi. Serdeczna atmosfera sprawia, że motywujemy się wzajemnie do podjęcia lub kontynuacji działań związanych z USA. To forum Jest jak Ameryka (słowa mojej żony) bo daje nadzieję i siłę do realizacji działań, mimo że jeszcze jesteśmy w Polsce. "...Czasami krytykę trzeba przyjąć na klatę..." Można rzec: "...Dbajcie o siebie i innych...", jak mawiał Jerry Springer P.S. Wyjątkowo niekrótko
justka Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Korci mnie aby wejść na strone ambasady i sprawdzić,a nóż będą wyniki.Co myslicie? Kiedyś był taki temat na forum( ktoś niby sprawdził przed 1 Maja i okazało się,że już były wyniki)
Joanna30 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Na stronie ambasady raczej nie znajdziesz wyników loterii.
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Chciałam nacisnąć Lubię to na poście uslow ale powalił mnie komunikat systemowy "Wystąpił błąd. Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.