Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sens wypowiedzi i sens brania udziału w losowaniu dv 2015 skoro jesteś od razu na nie.Po co zabierasz innym zainteresowanym miejsce.Jeśli lubisz gry losowe zagraj w totka :D

justka moja wypowiedz dotyczyla postu shmehr :)

• Odpowiedzi 723
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ano taki, że udział w losowaniu mimo wszystko wziąłem (czemu patrz poniżej), a USA mnie interesują jak najbardziej, ale nie na chwilę obecną. W zapasie mam jeszcze F1 za 2 lata lub F3 za lat pewnie około 7.

Stany nie znam tylko z opowiadań i przypowieści, a ze sporej liczby wyjazdów i zawsze mi się tam podobało. Podobało = wzrokowo. Kwestie szkolno/medyczno/social security nie są mi aż nadto dobrze znane.

Taki, że wnioski składało się 8 miesięcy temu. Wtedy była inna bajka.

rozumiem,chociaz kto wie ktoz tam sie pod tym nickem kryje,kazdy moze napisac swoja bajke ;)

Napisano

Hmmm shmehr jaki sens pisania wygrałem tak/nie?

1. Jeden watek dla wszystkich aby mogli napisac czy wylosowali czy nie zamiast pisania w wielu watkach.

2. Statystyka - ankieta. Malo realnie oddaje procent wylosowanych ale zawsze.

3. Latwo sprawdzic kto z ludzi na forum ktorych tu poznalas - wylosowal swoja szanse. Jak ktos kliknie w ankiecie TAK to pozniej sie wyswietla lista tych, ktorym sie poszczescilo.

W ubieglym roku byl taki temat. Zobacz sobie na forum. Sprawdzil sie. Ponad 600 wpisow i ponad 37 tys wyswietlen.

Napisano

Ale ten czas leci, nie wiem jak wy ale ja juz drugi raz biorę udział w loteria i jakoś dziwnie mi entuzjazm uleciał. Zobaczymy co to bedzie ale juz nie podniecam sie tak jak rok temu.

Napisano
To będzie mój czwarty post z pięciu w którym krytykuje - czy Ty przypadkiem się czegoś nie naćpałeś? :blink: :blink: :blink: Człowieku... niezła faza :) Serio.

A teraz poważniej - krytukuje hype i wzajemne nakręcanie się, nic poza tym. Ciekawe ilu z Twoich anonimowych przyjaciół będzie tu jeszcze cokolwiek pisać w okolicach 5 maja? Jak co roku - kilku.

Do uslyszenia w tym wątku za tydzień :)

Cześć!

Nie naćpałem się (żart o ile nie chamski to co najmniej płytki). Rzeczywiście mam pozytywne nastawienie. Tym razem to ja jestem w roli anonimowego przyjaciela, lepiej mieć kilku solidnych niż wielu słupów. Pomagam kiedy mogę, miałem już swój szczęśliwy dzień, ale 1 maja 2013, teraz zwracam dług.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...