Joanna3374 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Sens wypowiedzi i sens brania udziału w losowaniu dv 2015 skoro jesteś od razu na nie.Po co zabierasz innym zainteresowanym miejsce.Jeśli lubisz gry losowe zagraj w totka justka moja wypowiedz dotyczyla postu shmehr
Joanna3374 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ano taki, że udział w losowaniu mimo wszystko wziąłem (czemu patrz poniżej), a USA mnie interesują jak najbardziej, ale nie na chwilę obecną. W zapasie mam jeszcze F1 za 2 lata lub F3 za lat pewnie około 7. Stany nie znam tylko z opowiadań i przypowieści, a ze sporej liczby wyjazdów i zawsze mi się tam podobało. Podobało = wzrokowo. Kwestie szkolno/medyczno/social security nie są mi aż nadto dobrze znane. Taki, że wnioski składało się 8 miesięcy temu. Wtedy była inna bajka. rozumiem,chociaz kto wie ktoz tam sie pod tym nickem kryje,kazdy moze napisac swoja bajke
shmehr Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja nie z tych co głupoty gadają. Mówię jak jest. Jak Max Kolonko Heja.
Joanna3374 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ja nie z tych co głupoty gadają. Mówię jak jest. Jak Max Kolonko Heja. yeah
Gość miqhs Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Hmmm shmehr jaki sens pisania wygrałem tak/nie?
shmehr Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Hmmm shmehr jaki sens pisania wygrałem tak/nie? 1. Jeden watek dla wszystkich aby mogli napisac czy wylosowali czy nie zamiast pisania w wielu watkach. 2. Statystyka - ankieta. Malo realnie oddaje procent wylosowanych ale zawsze. 3. Latwo sprawdzic kto z ludzi na forum ktorych tu poznalas - wylosowal swoja szanse. Jak ktos kliknie w ankiecie TAK to pozniej sie wyswietla lista tych, ktorym sie poszczescilo. W ubieglym roku byl taki temat. Zobacz sobie na forum. Sprawdzil sie. Ponad 600 wpisow i ponad 37 tys wyswietlen.
prem Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2014 Ale ten czas leci, nie wiem jak wy ale ja juz drugi raz biorę udział w loteria i jakoś dziwnie mi entuzjazm uleciał. Zobaczymy co to bedzie ale juz nie podniecam sie tak jak rok temu.
uslow Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 To będzie mój czwarty post z pięciu w którym krytykuje - czy Ty przypadkiem się czegoś nie naćpałeś? :blink: Człowieku... niezła faza Serio.A teraz poważniej - krytukuje hype i wzajemne nakręcanie się, nic poza tym. Ciekawe ilu z Twoich anonimowych przyjaciół będzie tu jeszcze cokolwiek pisać w okolicach 5 maja? Jak co roku - kilku. Do uslyszenia w tym wątku za tydzień Cześć! Nie naćpałem się (żart o ile nie chamski to co najmniej płytki). Rzeczywiście mam pozytywne nastawienie. Tym razem to ja jestem w roli anonimowego przyjaciela, lepiej mieć kilku solidnych niż wielu słupów. Pomagam kiedy mogę, miałem już swój szczęśliwy dzień, ale 1 maja 2013, teraz zwracam dług.
approx1989 Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 W poprzedniej edycji nie wziołem udziału bo przegapilem termin:P moze to znak i w tej sie uda. A i to mój pierwszy post witam wszystkich
justka Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 justka moja wypowiedz dotyczyla postu shmehr Tak,tak wiem-mój post był do niego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.