Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jemu to calkowicie zwisa, nakrecaja sie wszyscy czekajacy na 1 maja z ktorych statystycznie 2% bedzie mialo sie z czego cieszyc. Anyway, kzielu over and out.

Moja statystyka jest nie co inna od Twojej.Raz ,że z mężem mamy podwójną szanse.Dwa to,że jedno z nas brało udział na inny region,który statystycznie ma prawie 4% .

Choć szanse jak dla mnie są nadal marne ;)

• Odpowiedzi 723
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Na kiedy jest przewidziane następna tura? trochę przegapiłem :P

Nie wiadomo,czy wogóle się odbędzie następna tura!Ale jak coś szykuj sie na pażdziernik/listopad 2014.

Napisano

To będzie moje 3 losowanie. Tym razem podchodzę w pełni na luzie. Jeśli się uda będzie fajnie, jeśli nie przeniosę się do Londynu i też będzie ok. W sumie to cieszę się, że nie wylosowałem GC wcześniej bo z roku na rok mój angielski się poprawia, dochodzą mi też skille związane z IT:) Radzę wszystkim aby się nie spinali bo większość z nas spotka rozczarowanie... Ja w tym roku sprawdzę chyba nawet na spokojnie 2-3 maja, odpuszę serwerom :)

Napisano

To będzie moje 3 losowanie. Tym razem podchodzę w pełni na luzie. Jeśli się uda będzie fajnie, jeśli nie przeniosę się do Londynu i też będzie ok. W sumie to cieszę się, że nie wylosowałem GC wcześniej bo z roku na rok mój angielski się poprawia, dochodzą mi też skille związane z IT:) Radzę wszystkim aby się nie spinali bo większość z nas spotka rozczarowanie... Ja w tym roku sprawdzę chyba nawet na spokojnie 2-3 maja, odpuszę serwerom :)

Same as me. Liczę jednak na to, że do 3 razy sztuka :D Również radzę co poniektórym ostudzić emocje - zobaczymy po 1. co się tu będzie działo, pewnie to samo co rok i dwa lata temu (zmienia się tylko większość ksywek)

Napisano

Witam witam witam. Mam takie zapytanie. W razie ewentualnego wylosowania, należy od razu jakieś dokumenty wypełniać czy wysyłać? Jak odbywa się mniej więcej taka procedura dla osoby wylosowanej? Znajdę gdzieś info na ten temat?

Napisano

Czytam to :) Generalnie z tego co widzę, to po wylosowaniu należy wypełnić i wysłać dokumenty DSP-122 i DS-230, dwa zdjęcia i wydrukowane potwierdzenie. Reszta dokumentów, takie jak badania, zaświadczenie o niekaralności i inne wymagane dopiero mają być przyniesone na rozmowę w ambasadzie, tak?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...