justka Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Jemu to calkowicie zwisa, nakrecaja sie wszyscy czekajacy na 1 maja z ktorych statystycznie 2% bedzie mialo sie z czego cieszyc. Anyway, kzielu over and out. Moja statystyka jest nie co inna od Twojej.Raz ,że z mężem mamy podwójną szanse.Dwa to,że jedno z nas brało udział na inny region,który statystycznie ma prawie 4% . Choć szanse jak dla mnie są nadal marne
Grants Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Na kiedy jest przewidziane następna tura? trochę przegapiłem
justka Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2014 Na kiedy jest przewidziane następna tura? trochę przegapiłem Nie wiadomo,czy wogóle się odbędzie następna tura!Ale jak coś szykuj sie na pażdziernik/listopad 2014.
justka Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Cisza na forum................................!!!
minimalist300 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 To będzie moje 3 losowanie. Tym razem podchodzę w pełni na luzie. Jeśli się uda będzie fajnie, jeśli nie przeniosę się do Londynu i też będzie ok. W sumie to cieszę się, że nie wylosowałem GC wcześniej bo z roku na rok mój angielski się poprawia, dochodzą mi też skille związane z IT:) Radzę wszystkim aby się nie spinali bo większość z nas spotka rozczarowanie... Ja w tym roku sprawdzę chyba nawet na spokojnie 2-3 maja, odpuszę serwerom
JacoPL Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 To będzie moje 3 losowanie. Tym razem podchodzę w pełni na luzie. Jeśli się uda będzie fajnie, jeśli nie przeniosę się do Londynu i też będzie ok. W sumie to cieszę się, że nie wylosowałem GC wcześniej bo z roku na rok mój angielski się poprawia, dochodzą mi też skille związane z IT:) Radzę wszystkim aby się nie spinali bo większość z nas spotka rozczarowanie... Ja w tym roku sprawdzę chyba nawet na spokojnie 2-3 maja, odpuszę serwerom Same as me. Liczę jednak na to, że do 3 razy sztuka Również radzę co poniektórym ostudzić emocje - zobaczymy po 1. co się tu będzie działo, pewnie to samo co rok i dwa lata temu (zmienia się tylko większość ksywek)
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2014 i to jest dobre rozwiazanie z ta nauka
byniu Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam witam witam. Mam takie zapytanie. W razie ewentualnego wylosowania, należy od razu jakieś dokumenty wypełniać czy wysyłać? Jak odbywa się mniej więcej taka procedura dla osoby wylosowanej? Znajdę gdzieś info na ten temat?
nicsieniedzieje Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 http://forum.usa.info.pl/topic/22219-dv-2014-co-po-1-maja-2013-pytania-i-odpowiedzi/ zachęcam do lektury. 40 stron, ale można dowiedzieć się prawie wszystkiego,
byniu Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 Czytam to Generalnie z tego co widzę, to po wylosowaniu należy wypełnić i wysłać dokumenty DSP-122 i DS-230, dwa zdjęcia i wydrukowane potwierdzenie. Reszta dokumentów, takie jak badania, zaświadczenie o niekaralności i inne wymagane dopiero mają być przyniesone na rozmowę w ambasadzie, tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.