tomey Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sprawdź wszystkie dane jeszcze raz. Mógłby ktoś podpiąć ten temat?
justka Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Sprawdź wszystkie dane jeszcze raz. Mógłby ktoś podpiąć ten temat Tomey a jak jest z Tobą ? Sprawdzałeś juz?
kkozlowskaa Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Mi też się nie udało... Czyli co, wychodzi na to, że w tej loterii to już koniec?
Telesfor Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Powtarza sie sytuacja z DV2013, A rok temu wyniki byly juz przed 18.00 i nie bylo zadnych overloadow. Chyba to uspillo ich czujnosc, albo oszczedzaja na serwerach.
tomey Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Tomey a jak jest z Tobą ? Sprawdzałeś juz? U mnie cały czas mieli i nie moge sprawdzić. Jak bym był głupi i napalony to bym napisał, że to dobry znak ps. to chyba dobry znak
justka Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Trzymam kciuki. U mnie 2x Nie! Dla zasady sprawdzałam dwa razy.
picasso Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 jednym słowem pogrom prawie nikt nie wygrał....
Telesfor Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Szanse na wygranie sa ponizej 1/50 wiec trudno aby w malej grupie ktos mial to szczescie. Z czasem jak co roku zaczna sie dopisywac do forum ludzie co wygrali i statystyki sie poprawia.
Gość miqhs Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Dokładnie tak będzie, ja się zalogowałam dopiero jak szukałam informacji o formularzach do KCC. Swoją drogą to forum powinno być reklamowane w ambasadzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.