Skocz do zawartości

Jakie Wrażenia Po Rejsie Lot-Em Dreamlinerem Waw - Ny - Waw ?

iddqdmb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o szczegółowy opis i wrażenia po odbytym rejsie. Mianowicie interesuje mnie klasa Economy, Które fotele najlepiej wybierać przy rezerwacji ( Bo jedni piszą że te na środku są dużo węższe i mniej wygodniejsze ) Komfort lotu - jakie różnice między B 767. System multimedialny z tego co widzę obsługuje port USB, czy da się za pomocą Pendrive uruchomić swoje filmy i muzykę. słuchawki lepiej wziąść swoje czy dobre są te co rozdają ( czy one są używane, nówki sztuki ? ) Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ? Jeśli ktoś opiszę życie na pokładzie Dreamlinera podczas rejsu do NY to będę wdzięczny. Za tydzień mam rejs ,Pozdrawiam :)

Napisano

Ja byłam w Dreamlinerze tylko jak można było go zwiedzać na lotnisku we Wrocku.

Mogę się wypowiedzieć tylko w kwestii foteli... W całej klasie ekonomicznej są jednakowe fotele. Bez względu na to, czy są to te na środku, czy po bokach. Przynajmniej ja miałam takie wrażenie.

Napisano

Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ?

A jakie to ma znaczenie czy to dreamliner czy nie? Jedzenie i alkohol zależą chyba od linii lotniczej a nie samolotu. Co do wycieczek po innych klasach w czasie lotu, to nie sądzę, i lepiej żeby na to nie pozwalali. Nie po to ludzie płacą więcej za lepsze klasy żeby im tam plebs z ekonomicznej ciągle łaził :P

Napisano

Ale ja nie prosiłem o ciętą ripostę :) , a tylko o wrażenia kogoś kto odbył taki rejs, już nieważne skąd do kąd ( bo jeszcze i Chicago, Toronto i Azja obsługuje 787) ale proszę o jakieś sprawozdanie.

Dzięki Joanna, dobrze wiedzieć, pozdrawiam.

Napisano

Jest już w sieci kilka relacji z lotu Lotem w 787. Jest w tym jedno porównanie tzn. lot w jedną stronę 767 w drugą 787.

Obczaiki nie ma nigdzie z przyczyn, które podał c4r0.

Napisano

Proszę o szczegółowy opis i wrażenia po odbytym rejsie. Mianowicie interesuje mnie klasa Economy, Które fotele najlepiej wybierać przy rezerwacji ( Bo jedni piszą że te na środku są dużo węższe i mniej wygodniejsze ) Komfort lotu - jakie różnice między B 767. System multimedialny z tego co widzę obsługuje port USB, czy da się za pomocą Pendrive uruchomić swoje filmy i muzykę. słuchawki lepiej wziąść swoje czy dobre są te co rozdają ( czy one są używane, nówki sztuki ? ) Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ? Jeśli ktoś opiszę życie na pokładzie Dreamlinera podczas rejsu do NY to będę wdzięczny. Za tydzień mam rejs ,Pozdrawiam :)

1. Jedzenie jest takie samo jak w innych rodzajach samolotow, bo przygotowuje je ta sama firma, nie ma roznicy czym lecisz. Jedzenie moze byc inne dla innych lini lotniczych.

2. Alkohole w klasie ekonomicznej sa platne. Bodajze $7 mala buteleczka alkoholu.

3. Sluchawki rozdaja zapakowane w woreczki foliowe.

4. W zadnych liniach nie chodzi sie na jakas obyczajke/zwiedzanie do lepszych klas samolotu. Wyobraz sobie, ze przez klase biznes przemiesci sie jakies 50 osob z klasy ekonomicznej "zeby sobie samolot pozwiedzac" w czasie kiedy pasazerowie, ktorzy zaplacili sporo (nawet bardzo sporo) za komfort lotu, siedza w fotelach i np. jedza..

5. Fotele takie same.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...