iddqdmb Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Proszę o szczegółowy opis i wrażenia po odbytym rejsie. Mianowicie interesuje mnie klasa Economy, Które fotele najlepiej wybierać przy rezerwacji ( Bo jedni piszą że te na środku są dużo węższe i mniej wygodniejsze ) Komfort lotu - jakie różnice między B 767. System multimedialny z tego co widzę obsługuje port USB, czy da się za pomocą Pendrive uruchomić swoje filmy i muzykę. słuchawki lepiej wziąść swoje czy dobre są te co rozdają ( czy one są używane, nówki sztuki ? ) Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ? Jeśli ktoś opiszę życie na pokładzie Dreamlinera podczas rejsu do NY to będę wdzięczny. Za tydzień mam rejs ,Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja byłam w Dreamlinerze tylko jak można było go zwiedzać na lotnisku we Wrocku. Mogę się wypowiedzieć tylko w kwestii foteli... W całej klasie ekonomicznej są jednakowe fotele. Bez względu na to, czy są to te na środku, czy po bokach. Przynajmniej ja miałam takie wrażenie.
c4r0 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ? A jakie to ma znaczenie czy to dreamliner czy nie? Jedzenie i alkohol zależą chyba od linii lotniczej a nie samolotu. Co do wycieczek po innych klasach w czasie lotu, to nie sądzę, i lepiej żeby na to nie pozwalali. Nie po to ludzie płacą więcej za lepsze klasy żeby im tam plebs z ekonomicznej ciągle łaził
iddqdmb Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Ale ja nie prosiłem o ciętą ripostę , a tylko o wrażenia kogoś kto odbył taki rejs, już nieważne skąd do kąd ( bo jeszcze i Chicago, Toronto i Azja obsługuje 787) ale proszę o jakieś sprawozdanie. Dzięki Joanna, dobrze wiedzieć, pozdrawiam.
KaeR Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Jest już w sieci kilka relacji z lotu Lotem w 787. Jest w tym jedno porównanie tzn. lot w jedną stronę 767 w drugą 787. Obczaiki nie ma nigdzie z przyczyn, które podał c4r0.
karina Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Proszę o szczegółowy opis i wrażenia po odbytym rejsie. Mianowicie interesuje mnie klasa Economy, Które fotele najlepiej wybierać przy rezerwacji ( Bo jedni piszą że te na środku są dużo węższe i mniej wygodniejsze ) Komfort lotu - jakie różnice między B 767. System multimedialny z tego co widzę obsługuje port USB, czy da się za pomocą Pendrive uruchomić swoje filmy i muzykę. słuchawki lepiej wziąść swoje czy dobre są te co rozdają ( czy one są używane, nówki sztuki ? ) Jedzenie czy smaczne, alkohol ( piwka, winka czy nawet wódka ) w cenie czy nie i w jakich ilościach ? Można się poruszać po samolocie, znaczy spacerować, przechodzić np na obczajkę do innych klas w sensie zwiedzenia ? Jeśli ktoś opiszę życie na pokładzie Dreamlinera podczas rejsu do NY to będę wdzięczny. Za tydzień mam rejs ,Pozdrawiam 1. Jedzenie jest takie samo jak w innych rodzajach samolotow, bo przygotowuje je ta sama firma, nie ma roznicy czym lecisz. Jedzenie moze byc inne dla innych lini lotniczych. 2. Alkohole w klasie ekonomicznej sa platne. Bodajze $7 mala buteleczka alkoholu. 3. Sluchawki rozdaja zapakowane w woreczki foliowe. 4. W zadnych liniach nie chodzi sie na jakas obyczajke/zwiedzanie do lepszych klas samolotu. Wyobraz sobie, ze przez klase biznes przemiesci sie jakies 50 osob z klasy ekonomicznej "zeby sobie samolot pozwiedzac" w czasie kiedy pasazerowie, ktorzy zaplacili sporo (nawet bardzo sporo) za komfort lotu, siedza w fotelach i np. jedza.. 5. Fotele takie same.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.