Gość Violonczela Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak to mowia podroze ksztalce; teraz wiem, ze lecac do Stanow nie ma sensu brac tyle ciuchow. Przybylo mi troche nowych i w drodze powrotnej mialam problemy z pakowaniem a przede wszystkim z wyborem ktore zostawiam a ktore biore Zostawilam wszystkie rzeczy letnie, nie bede musiala w nastepnym roku...
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 mi widze ze nie czytales innych watkow Ona juz wraca z USA i byla turystycznie
Gość Violonczela Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 alez oczywiscie, ze czytalam ... , nawet powiem wiecej - pamietam historie, ktore czytam na tut. forum.Nnie wiem tylko skad taki wniosek?, bo wydaje mi sie ze pisze dosc jasno..
juliankax Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2013 No wlasnie, i kazdy to inaczej rozumie i sama nienie bralam zadnych rzeczy lecac do usa,mialam tylko dla rodziny Jeśli Ci BARDZO zależy, to przepakuj do walizy rejestrowanej i zapłać over weight. To bardzo słono kosztuje (i tak już musisz zapłacić, bo dopuszczalne jest 23 kg, a Ty masz 27 ), ale jeśli jest to aż tak konieczne :-) Niestety juz kilka rzeczy wyjelam z bagazu rejestrowanego i teraz sie martwie o ten podrecxny. Podreczny wwszy 10 kg i torba osobista 5 kg
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 violonczela a czy Ty jestes MI bo ja jasno napisalem ze Mi-tak uzylem nie pelnej nazwy uzytkownika
mi0706 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 taaaa, tego nie zauważyłem! przed moim wyjazdem mam taką masę rzeczy do pozałatwiania, że nie ogarniam całego forum
Gość Violonczela Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 violonczela a czy Ty jestes MI bo ja jasno napisalem ze Mi-tak uzylem nie pelnej nazwy uzytkownika faktycznie, nie wiem dlaczego myslalam, ze piszesz do mnie.. Rzeczywiscie z niedoczytania moga wyniknac same nieporozumienia... Pozdrawiam
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 a co do bagazu w innych liniach sa tacy ze maja wiecej w bagazu i jakos tam idzie ale w takim KLM mozna nie zle zaplacic. tutaj byl temat ze np jak sie leci w okresie wakacyjnym-swiatecznym to przy odprawie bardziej sie przygladaja takim bagazom
juliankax Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Właśnie wróciłam ze stanów i nigdzie mi nie ważyli podręcznego na całe szczęście!
euro2012 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 nie martw się , możesz spokojnie brać bagaż podręczny plus torbę jakąs na laptopa czy jedzenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.