Skocz do zawartości

Klm Bagaż

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Violonczela
Napisano

Jak to mowia podroze ksztalce; teraz wiem, ze lecac do Stanow nie ma sensu brac tyle ciuchow. Przybylo mi troche nowych i w drodze powrotnej mialam problemy z pakowaniem a przede wszystkim z wyborem ktore zostawiam a ktore biore ;) Zostawilam wszystkie rzeczy letnie, nie bede musiala w nastepnym roku... ;)

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Gość Violonczela
Napisano

alez oczywiscie, ze czytalam ;)...;) , nawet powiem wiecej - pamietam historie, ktore czytam na tut. forum.Nnie wiem tylko skad taki wniosek?, bo wydaje mi sie ze pisze dosc jasno.. ;)

Napisano

No wlasnie, i kazdy to inaczej rozumie i sama nienie bralam zadnych rzeczy lecac do usa,mialam tylko dla rodziny

Jeśli Ci BARDZO zależy, to przepakuj do walizy rejestrowanej i zapłać over weight. To bardzo słono kosztuje (i tak już musisz zapłacić, bo dopuszczalne jest 23 kg, a Ty masz 27 ), ale jeśli jest to aż tak konieczne :-)

Niestety juz kilka rzeczy wyjelam z bagazu rejestrowanego i teraz sie martwie o ten podrecxny. Podreczny wwszy 10 kg i torba osobista 5 kg

Napisano

taaaa, tego nie zauważyłem! przed moim wyjazdem mam taką masę rzeczy do pozałatwiania, że nie ogarniam całego forum

Gość Violonczela
Napisano

violonczela a czy Ty jestes MI :) bo ja jasno napisalem ze Mi-tak uzylem nie pelnej nazwy uzytkownika ;)

;) faktycznie, nie wiem dlaczego myslalam, ze piszesz do mnie.. Rzeczywiscie z niedoczytania moga wyniknac same nieporozumienia...;) Pozdrawiam

Napisano

a co do bagazu w innych liniach

sa tacy ze maja wiecej w bagazu i jakos tam idzie ale w takim KLM mozna nie zle zaplacic.

tutaj byl temat ze np jak sie leci w okresie wakacyjnym-swiatecznym to przy odprawie bardziej sie przygladaja takim bagazom ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...