Skocz do zawartości

Przesiedzenie Wizy A Powrót Do Us

traveler6

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...

Napisano

Też mam podobny problem. Z tym, że bardziej skomplikowany. Przesiedzieliśmy z mężem nasze wizy studenckie, mamy trójkę dzieci - obywatele US. Chcę teraz postarać się o wizę turystyczną dla siebie i jechać z najstarszym dzieckiem na wakacje. Myślicie, że jest szansa?

Napisano

A bedzie widac ze wrocisz,jak dlugo jestes w Polsce?

Bo zakazu wjazdu mozesz nie miec ,wiec pozostaje przekonac Konsula ze wrocisz oraz urzednika na granicy

jesli chcesz kiedys wleciec to radze nie klamac z dlugoscia pobytu.

lepiej dostac odmowe za brak zwiazkow z Polska niz za klamstwo.

Napisano

Jak oceniacie moja sytuacje? Przesiedzieliśmy z mężem nasze wizy studenckie, mamy trójkę dzieci - obywatele US. Od 5 lat wszyscy jesteśmy w Polsce. Chcę teraz postarać się o wizę turystyczną dla siebie i jechać z najstarszym dzieckiem na wakacje. Myślicie, że jest szansa?

Napisano

A bedzie widac ze wrocisz,jak dlugo jestes w Polsce?

Bo zakazu wjazdu mozesz nie miec ,wiec pozostaje przekonac Konsula ze wrocisz oraz urzednika na granicy

jesli chcesz kiedys wleciec to radze nie klamac z dlugoscia pobytu.

lepiej dostac odmowe za brak zwiazkow z Polska niz za klamstwo.

W Polsce jesteśmy od prawie 5 lat. Nie mam najmniejszego zamiaru kłamać - chce tylko jechać z dzieckiem na wakacje- uda się to super nie- to tez ok. Jak nie spróbuje to nie będę wiedziała
Napisano

szansa jest ..a co bedzie to zobaczysz po rozmowie

wazne aby nie sciemniac :) ale juz sama napisalas w innym watku ze bedziesz mowi prawde wiec odpowiadaj,pisz jak sie maja sprawy :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...