Gucio Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Dostac raczej zawsze sie mozna, tylko ze pozniej i tak nie ma szans na zalegalizowanie pobytu.
zielona1 Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 Też mam podobny problem. Z tym, że bardziej skomplikowany. Przesiedzieliśmy z mężem nasze wizy studenckie, mamy trójkę dzieci - obywatele US. Chcę teraz postarać się o wizę turystyczną dla siebie i jechać z najstarszym dzieckiem na wakacje. Myślicie, że jest szansa?
sly6 Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 A bedzie widac ze wrocisz,jak dlugo jestes w Polsce? Bo zakazu wjazdu mozesz nie miec ,wiec pozostaje przekonac Konsula ze wrocisz oraz urzednika na granicy jesli chcesz kiedys wleciec to radze nie klamac z dlugoscia pobytu. lepiej dostac odmowe za brak zwiazkow z Polska niz za klamstwo.
zielona1 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 Jak oceniacie moja sytuacje? Przesiedzieliśmy z mężem nasze wizy studenckie, mamy trójkę dzieci - obywatele US. Od 5 lat wszyscy jesteśmy w Polsce. Chcę teraz postarać się o wizę turystyczną dla siebie i jechać z najstarszym dzieckiem na wakacje. Myślicie, że jest szansa?
zielona1 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 A bedzie widac ze wrocisz,jak dlugo jestes w Polsce? Bo zakazu wjazdu mozesz nie miec ,wiec pozostaje przekonac Konsula ze wrocisz oraz urzednika na granicy jesli chcesz kiedys wleciec to radze nie klamac z dlugoscia pobytu. lepiej dostac odmowe za brak zwiazkow z Polska niz za klamstwo. W Polsce jesteśmy od prawie 5 lat. Nie mam najmniejszego zamiaru kłamać - chce tylko jechać z dzieckiem na wakacje- uda się to super nie- to tez ok. Jak nie spróbuje to nie będę wiedziała
sly6 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 szansa jest ..a co bedzie to zobaczysz po rozmowie wazne aby nie sciemniac ale juz sama napisalas w innym watku ze bedziesz mowi prawde wiec odpowiadaj,pisz jak sie maja sprawy
Joanna30 Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2013 Nie powtarzaj pytania, jeśli już uzyskałaś odpowiedź Przeniosłam Twoje posty do tego wątku, bo się powtarzały.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.