Skocz do zawartości

Co Do Wyjazdu. Kilka Pytań.

BaDDy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich

(z góry przepraszam już, jeśli takie pytania były zadawane, niestety nie udało mi się znaleźć takowych wątków)

A więc: Sytuacja wygląda następująco, nie mam żadnej rodziny w USA, pragnąłbym wyjechać w celu ułożenia sobie życia (takie marzenie) tam, wraz z dziewczyną, jaka jest szansa (czy w ogóle jest) by dostać się na teren USA (chodzi o wizy itd.), to są dalekie plany jak na razie, ale warto się zorientować żeby nie żyć złudnymi planami.

Jak to się mówi, każdy szuka swojego miejsca na Ziemi :)

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dokladnie jak pisze KaeR Loteria,slub,visa pracownicza i to wszystko.szanse sa,ale bardzo male.

szansy na vise turystyczne sa,zalezy co oboje robicie,czy pracujecie,uczycie sie,czy stac was na wyjazd,hotel w USA. Poczytaj watek o visach turystycznych.

Napisano

Witam wszystkich

(z góry przepraszam już, jeśli takie pytania były zadawane, niestety nie udało mi się znaleźć takowych wątków)

A więc: Sytuacja wygląda następująco, nie mam żadnej rodziny w USA, pragnąłbym wyjechać w celu ułożenia sobie życia (takie marzenie) tam, wraz z dziewczyną, jaka jest szansa (czy w ogóle jest) by dostać się na teren USA (chodzi o wizy itd.), to są dalekie plany jak na razie, ale warto się zorientować żeby nie żyć złudnymi planami.

Jak to się mówi, każdy szuka swojego miejsca na Ziemi :)

Tak z ciekawosci zapytam. Dlaczego akurat USA?

Napisano

O kasę to się nie martwię, bardziej o dostanie wizy, czytałem że te wizy są dla bliskich rodzin itd. aczkolwiek nie mamy rodziny w USA i tu jest problem.

Napisano

widze ze nie czytales forum oraz strona innych :)

bo bys wiedzial ze sa wizy inne niz turystyczne gdzie mozesz troche pobyc

np studencka wiza na nauke jesli masz kase na to,wiza pracownicza

chyba zapoznasz sie sam z zasadami? :)mamy duzo postow tutaj o tym

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...