czekoladowypotwor Napisano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2013 oki dzieki.. otworzyłam ten bankowy dowod wplaty i pisze tam potwierdzenie wplaty i podsotem instrukcje dla Banku pocztowego . To mam wydrukowac i isc z tym do banku ? I podspodem ma pisac te intruskcje?
sly6 Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 masz isc z tym do banku pocztowego-poczta ,zaplacic i tyle
czekoladowypotwor Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2013 hej chcialem dzis zaplacic w banku oplate za wize.. bylem w kilku bankach i w kazdym to samo zdanie ze konto jest nie pełne zaszyfrowane XXX-sami.. to jak mam to oplacic
Joanna30 Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 W jakich bankach byłeś? Opłaty możesz dokonać tylko w Banku Pocztowym, więc musisz pójść na pocztę, która ma u siebie oddział banku pocztowego. Na stronie, na której są instrukcje, jak ubiegać się o wizę, jest też możliwość sprawdzenia, gdzie są placówki Banku Pocztowego.
czekoladowypotwor Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2013 w pekao i spoldzielczym i ing .. to mam isc normalnie na poczte ? bo mam w poblizu filie poczty
Joanna30 Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 No nie żartuj... Miałeś odpowiedź w swoim wątku, do jakiego banku masz iść... Połączyłam oba wątki.
czekoladowypotwor Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2013 nie rozumiem zglupiałem
Joanna30 Napisano 2 Października 2013 Zgłoś Napisano 2 Października 2013 To może zacznij od instrukcji, do której linka podał Ci sly6 zaraz w drugim poście w tym wątku.
czekoladowypotwor Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2013 ale wszedzie mowia ze konto ma XXX-sy to co ja mam zrobic zeby nie mialo xsow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.