audio100 Napisano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam Wszystkich! Mam takie pytanie oraz prozbe: Mianowicie potrzebuje zalozyc sobie konto w banku by miec zaswiadczenie do konsulatu,problem w tym ze nie wiem czy ma to jakis sens poniewaz nie wiem jakie dane sa zawarte w zaswiadczniu wydawanym przez bank - chodzi mi tu czy na takim zaswiadczniu jest data zalozenia konta oraz kiedy wplynely na to konto pieniadze - jesli tak to chyba nie ma sensu nawet konta zakladac - a moze w jednym banku jest to podawane a w innym nie ma. Moja prozba: czy moglby ktos napisac czy takie dane sa zawarte i na podstawie doswiadczenia z jakiego banku to zna lub najlepiej jesli by ktos byl tak zyczliwy to moze by mi podeslal foto takiego zaswiadczenia - oczywiscie z wymazanymi danymi oraz kwota - zeby nie bylo ze mnie to interesuje:)) dziekuje i czekam na pomoc w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk Napisano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 W banku przewaznie dostajesz zaswiadczenie ze taka a taka osoba posiada tyle a tyle srodkow zgromadzonych w banku. Potwierdzone czyli z pieczatka oraz podpisem takie zaswiadczenie kosztuje od 10 do 30zl Wlasnie jest problem zeby dostac bardziej szczegolowe zestawienie czyli srednie saldo w ciagu roku, od kiedy do kiedy sa zgromadzone srodki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 i to bedzie na dzien dzisiejszy ta kwota... 8) ja mialem z PEKAO SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdajj Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Nic sie nie martw , nie pisza takich szczegolow na zaswiadczeniu kiedy otworzyles konto i kiedy dokonywales wplaty, pisza tylko ile masz w dniu dzisiejszym- ja takie zaswiadczenie bralam i kosztowalo 20 zl.- ale i tak mi nie popatrzyli w Ambasadzie na to, najwazniejsze jest zaproszenie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzamira Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Magdaj ma racje nawet nie patrzyli,jak Ci maja dac to dadza ,jak nie to nie ,nie ma reguly.Ja w tym roku 4 raz jade na rozmowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.